facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La Wawa Band no em funciona?

La Wawa Band no em funciona?

Després de l'última enquesta de qualitat, ens hem adonat que, encara que sigui un percentatge baix, hi ha un percentatge de mares que opinen que la Wawa Band no els ha funcionat.

Estem molt contents que més d'un 80% està molt content i ho recomanaria, però, com la nostra intenció és ajudar al màxim de famílies aquest gairebé 20% ens fa mal al cor.

Per això, volem dedicar el post d'avui a aquestes famílies que no els funcioni o que creguin que no els funciona bé.

1. El més important és recordar que la Wawa Band té una funció: alleugerir el dolor físic i ajudar a expulsar gasos. Per això, sempre diem que la Wawa Band, sola pot ajudar en casos de gasos i / o disquècia. Però que no serà suficient per alleujar còlics.
2. En cas de còlics és MOLT IMPORTANT combinar l'alleujament del dolor físic amb el suport emocional de la segona part del Mètode Kusi Wawa. Per això, és tan important realitzar tots els passos del mètode.
3. Hem vist que el grau de satisfacció dels que compren la Wawa Band + el Wawa Wrap ha estat d'un 100%, amb el que ens suggereix que, els que han realitzat tots els passos del Mètode Kusi Wawa han aconseguit el més important de tot: calmar i alleujar als seus nadons.

Per tant, tornem a remarcar la importància de realitzar TOTES LES PARTS DEL MÈTODE KUSI WAWA. Adjuntem vídeo en aquest post o també ho trabaràs a la nostra web.

Recomanem també seguir els nostres altres consells de realitzar una rutina diària molt marcada que afavoreixi la reducció de la intensitat de les crisis. trobaràs articles parlant d'això aquí.


https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos


https://www.kusiwawa.com/rutinas-para-colicos-del-lactante


https://www.kusiwawa.com/dormir-bebe-colicosI una part molt important de les rutines és realitzar massatges diaris. A part d'ajudar amb el trànsit intestinal són molt importants per afavorir el contacte entre nadó i la mare / pare amb el que desenvolupem encara més el vincle personal entre els dos. Troba posts al blog parlant d'això aquí:


https://www.kusiwawa.com/video-tutorial-de-masaje-anti-colicos

 
https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-masajear-reduce-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/masaje-bebePerò el més important és saber què, si encara fent tot això veieu que no funciona com voldríeu o teniu algun dubte (el quin és completament lògic, ja que tot és nou) SEMPRE podeu posar-vos en contacte amb nosaltres escrivint-nos a wawa@kusiwawa.com si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres i serà un plaer ajudar-vos.
Compartir