facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La tornada a l'escola amb mascaretes.

La tornada a l'escola amb mascaretes.

La Volta a l'escola ja és aquí. I amb tota la incertesa, en el cas que anem a l'escola nosaltres volem estar segurs que els nostres petits van amb el màxim de seguretat.

No podem controlar si hi ha un nou confinament, no podem controlar si no es permet tornar a l'escola de forma presencial. El que sí podem controlar és el que està a les nostres mans.

I nosaltres volíem assegurar-nos que la nostra petita (que ja té 6 anys) té l'autonomia suficient per poder posar-se la mascareta BÉ. I dic això, perquè és fàcil posar-se-malament. Però volíem assegurar que el difícil sigui posar-se-mal i no a l'inrevés.

I és precisament per això que hem creat aquest nou disseny de màscares.

1. Es lliguen al capdavant, per aportar més comoditat. Pot ser que aquest següent curs hagin de passar estones llargues amb la mascareta. Així que, procurem que quan la portin posada estiguin el més còmodes possible.

2. Es lliguen amb unes gomes elàstiques, el que permet l'autonomia del teu nen. Ell o ella la hi van a poder treure i posar sols, ja que ells seran els responsables de realitzar aquesta tasca.

3. Per la col·locació de les gomes, afavoreixes que la mascareta quedi sempre ben col·locada tapant el nas i la boca.

4. La seva goma lateral, et permet adaptar-se a cada cara. I evita que quedi aixecada.

5. La mascareta disposa de triple filtre. La capa exterior és de cotó, per evitar fer molta calor (sobretot durant els primers mesos que encara fa calor quan comença el cole). La capa interior és de TNT.

6. Filtre extraïble. La capa interior de TNT és extraïble. Perquè puguis canviar-lo i no hagis de llençar la mascareta completa.

7. Màscares Solidàries. Les màscares són solidàries, i els beneficis de les màscares van
a anar destinats a Recerca per COVID a l'Hospital Sant Joan de Déu.

No vagis a última hora. I no et quedis sense la teva màscara.

A la nostra web trobaràs ara packs de 5 mascaretes per a la tornada a l'escola.

Adjuntem a el post un vídeo de la nostra petita de 6 anys col·locant-se la mascareta.

https://www.kusiwawa.com/pack-tornada-a-lescola-mascaretes-nens-6-9-anys
Compartir