facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La tornada a l'escola

La tornada a l'escola

 

Aquests dies tots els pares hem viscut una volta a l'escola una mica remoguda. No només es presenta un any estrany de per si, sinó que a més hem de conviure amb moltes coses que no estem acostumats.

 

La tornada a l'escola, per a nosaltres, ha estat positiva (i ho dic des de la meva experiència personal, i tothom pot tenir la seva opinió). Els nostres fills, necessitaven tornar a relacionar-se. La nostra filla gran fins i tot ens va demanar l'altre dia que, si us plau, mai més volia tornar a anar a l'escola des de casa. I ho entenc. Li agrada anar a l'pati, li agrada relacionar-se. Li agrada la part més social d'anar a l'escola.

 

Però, tot i que veiem que, en general, els ha anat genial i a nosaltres també (sembla que vam recuperar una mica del nostre temps). No deixa de ser una època revolta i de moltes pors.

 

Em fa por cada dia quan va a l'escola que es pugui contagiar. Em fa por que hagi d'estar tot el dia portant la mascareta. Vuit hores seguides una nena de tan sols cinc anys duent mascareta. També em preocupa, que us diré. Em preocupa que se senti malament perquè ja no poden veure els somriures dels més grans que conviuen amb ells Em preocupen moltes, moltíssimes coses. I sé que no pot viure amb por, i per això dic que està bé. Perquè el resultat general és que estan bé. Surten contents i estan feliços.

 

Però no puc deixar de tenir por. Em terroritza que hi hagi seqüeles. Seqüeles que no podrem veure en anys. Perquè això és a llarg termini. Però, a dia d'avui, em dóna la sensació que això és el que els aporta major equilibri i felicitat.

 

Tu, com mare, com ho estàs vivint? Què sents?


 

Compartir