facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

The new normal.

The new normal.

Fa dies que anem veient com diferents zones d'Espanya van passant a la fase 1. Parcece que la "nova normalitat" va guanyant terreny. Una nova normalitat, que d'una banda espanta. Perquè anem a haver d'aprendre a viure amb el virus. Amb la incertesa dels contagis. Haurem de conviure amb noves mesures de protecció. I per a ells, ens cal estar mínimament còmodes amb el que tenim i mentalitzats.

Una nova realitat que ens limitarà molt. Què passarà l'any que ve? Què passarà amb les escoles? Una incertesa, de veritat, que a mi em genera certa ansietat. Val la pena remarcar que sóc tan summament organitzada que jo no convisc bé amb la incertesa. i clar, és una realitat a la qual m'he d'acostumar.

Alhora, una realitat que canviarà per Kusi Wawa. Hem d'assegurar logístiques fora de la nostra logística pròpia, per poder mantenir una producció si torna a haver un tancament. Hem tingut també que adaptar la nostra capacitat logística. Ja no podem servir les comandes cada dia com fèiem. Ara només podem anar a l'oficina un dia a la setmana, per què la conciliació així no els exigeix. I hem adaptat la nostra producció per produir mascaretes. Segures, còmodes i boniques per a nens i els seus pares. Tot ho fem per afavorir que els vostres petits les porten. Els nostres temps s'allarguen. Fem màscares en funció dels vostres comandes. I la meitat dels beneficis aniran destinats a investigació per Coronavirus a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Sempre es deia que d'això se surt millor persona. I la realitat, és que nosaltres sí que hem notat una millora pel que fa a l'actitud. Durant aquest període que hem tingut problemos amb l'estoc (encara ens estem posant a to), que tenim problemes amb els lliuraments immediates, etc. Ens hem trobat una resposta meravellosa de les nostres famílies. Comprensives. I ens han donat suport, tot i els inconvenients. GRÀCIES per ser-hi. GRÀCIES per ajustaros una mica a les nostres limitacions. I GRÀCIES per comprendre que nosaltres som també una família, i necessitem conciliar.

El text d'avui va per tots vosaltres. Gràcies per confiar en nosaltres. I per recolzar-nos en aquesta nova aventura de les màscares infantils. Gràcies per donar-nos suport i per aportar el vostre granet de sorra per la investigació d'aquest COVID 19.


Compartir