facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La mare perfecta

La mare perfecta
La mama perfecta
A vegades, el món sembla que ens obligui a ser perfectes. ¿Però vols saber un secret? Ningú ho és. Recorda que aquesta realitat que se'ns convida a seguir, està completament desvirtuada. No podria estar més lluny de la realitat.
Algunes xarxes socials com Pinterest o IG ajuden a fomentar aquesta idea, quan es comparteixen fotos de pastissets personalitzats, mudes a l'última diàriament súper planchaditas i mones, cases de revista. I amb tota aquesta pressió, ens veiem totes les mamis amb la idea que ho podríem fer millor. Que podríem decorar el menjar dels nostres fills. O que podrien anar millor planchaditos i repentinats a l'escola oa la llar d'infants.
Amb aquest post, donem un STOP a aquest concepte. Què és el que realment fa que MARE SIGUI PERFECTA? No són els conjunts. No són els menjars decorades. No són els pastissets o la casa. Cada mare té la seva "debilitat". A un li agradarà la decoració i li encantarà tenir la casa a l'última. A una altra li agradarà la cuina i farà súper plats. I com a tal, està bé que es comparteixi per què pot servir d'inspiració a altres. Però recordeu, això són aspectes que fascinen aquestes mamis i, de forma individual, el desenvolupen perquè els agrada (però no ho faran tot de cop).
I és que, en realitat, el que ens fa perfectes no és això.
El que ens fa perfectes (per als nostres fills), és ser-hi per a ells. El que ens fa perfectes és que quan es posa malalt / a, acudim a ell o ella i ens vam fundar en una abraçada. El que ens fa perfectes és que acudim quan ens necessita. Que ho escoltem. Que ens preocupem per ells. Perquè cada nadó, cada nen, té les seves particularitats. I com a mares, cal aprendre a gestionar la seva particularitat de la millor manera per ajudar a sobrepassar el seu amb el menys dolor possible.
El que et fa perfecta és que el teu nadó pateixi del còlic del lactant i li busquis una solució. Que et preocupis per donar-li el que necessita. Que et preocupis per solucionar-ho. Que et preocupis de trobar formes perquè el teu bebè deixi de plorar. O si no són còlics, són gasos, o disquèzia ...
El que et fa perfecta és quan a mitjanit si el teu nadó et necessita, t'aixequis només per abraçar-lo i us baseu en una abraçada eterna. Fins que es torna a dormir.
El que et fa perfecta és que et preocupis per la teva nadó quan et reincorpores a la feina. I et preocupis pel seu benestar, tot i que saps que estarà bé perquè ja t'has preocupat de deixar-ho tot coordinat perquè estigui genial. O el que et fa perfecta és que hagis renunciat al teu treball per poder estar amb ell, per acompanyar-mentre creix. O el que et fa perfecta és que decideixis, amb la teva parella que no seràs tu sinó ell qui es queda amb el nadó i sents un gran pes per què t'agradaria ser tu, encara que saps que aquesta és la millor decisió.
El que et fa perfecta és el teu somriure quan veus que el teu petit s'ho està passant d'allò més bé. A mesura que creixen, quan jugueu, quan aneu de viatge ... I que ja no vulguis aquests grans viatges a grans llocs per què prefereixes anar a la volta de la cantonada a veure una granja. O a jugar al riu. Perquè saps que això és el que realment el fa feliç.
I ara, amb el Nadal a la vista arriben una d'aquestes dates on hi ha una gran pressió a l'hora de ser Perfectes. Decorar taules, preparar regals. Però recordeu què és realment el que farà que el Nadal sigui especial. L'important és la família. L'important és l'alegria del nadó a l'estar tots junts al voltant de la taula.
Així que aquestes Nadal, assegura't d'estar present. Assegura't de gaudir d'aquestes dates. Assegura't de viure-les al màxim. De jugar, de riure, de cantar. Perquè això és el que farà que les recordis com una de les millors.


Coneix el metode kusi wawa que t'ajudara a relaxar el teu nadó amb colics

www.kusiwawa.com

https://www.kusiwawa.com/wawa-band-pequena
Compartir