facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La AEMI recomana i treballa amb el Mètode Kusi Wawa

La AEMI recomana i  treballa amb el Mètode Kusi Wawa
És un honor comunicar que Kusi Wawa inicia una col·laboració amb l'Associació Espanyola de Massatge Infantil.

AEMI és l'associació de referència a Espanya de massatge infantil. És una associació no lucrativa, l'objectiu és contribuir a la protecció de la infància afavorint el desenvolupament de vincles afectius segurs dins de la família, confirmant la seva repercussió directa en la salut física, psíquica i emocional durant tota la vida.
Són el representant espanyol de la IAIM (International Association of Infant Massage) amb seu a Suècia. Aquesta associació s'ha convertit en font bàsica per a les famílies espanyoles a l'hora de, no només rebre ensenyament tècnica, sinó per promoure el Tacte Nutritiu entre progenitors i els seus nadons.

Per Kusi Wawa és meravellós poder col·laborar amb aquesta associació, al tractar-se d'uns principals promotors a Espanya de la inclinació segur, de la criança natural, d'afavorir el respecte i promoure ambients familiars relaxats. Tots aspectes crucials en la filosofia de Kusi Wawa i una de les raons principals per la creació de la nostra empresa.

A partir d'avui, la AEMI començarà a treballar amb el Mètode Kusi Wawa com a complement als massatges per alleujar als més petits de casa de gasos i còlics. Al llarg d'aquests mesos es va a realitzar una campanya de comunicació i formació als seus associats perquè puguin oferir una nova solució als pares amb nadons que pateixen de còlic del lactant.

A la pàgina web d'AEMI podreu trobar els nostres productes. Un complement que pot ajudar i ser una nova solució per a nadons que pateixen de còlic del lactant. Confiem en aquest producte de qualitat que acompanya, sense substituir els braços, les carícies i la contenció del pare i la mare, que són la base fonamental per alleujar-los.

Junts aconseguirem que tots els nadons siguin més feliços, i les llars més plenes.

Amb el suport deSi te ha interesado este artículo, también te puede interesar:

https://www.kusiwawa.com/remedio-natural-para-aliviar-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/masajes-para-colicos

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos

https://www.kusiwawa.com/los-beneficios-del-calor-y-la-wawa-band

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/para-mama

https://www.kusiwawa.com/wawa-band
http://www.masajeinfantil.org/aemi/chiquitienda/

Compartir