facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa i l'Estiu

Kusi Wawa i l'Estiu
Uo uo uo anem a la platja escalfa el sol!

Ja va arribar l'estiu, i, amb ell, la platja, el sol ... i la calor! I amb la calor, els nadons també tenen còlics. Molts papis ens han preguntat si el mètode Kusi Wawa és aplicable a l'estiu. I la resposta és SI! Sí que ho és. I avui us explicarem com i perquè.

En primer lloc, vam iniciar el tractament de còlics amb l'aplicació de la Wawa Band. La banda és un cinturó que manté sobre de la panxa del nadó un coixí de llavors calenta. La calor de la Wawa Band és calor continguda. Pel que no afectarà l'època de l'any en què apliquem. Ve a ser el mateix que quan tenim dolor muscular i ens posem calor perquè ens deixi de fer mal. És el mateix efecte.

La segona part del mètode, on arrullamos el nadó per tranquil·litzar-és quan sí que necessitarem tenir més cura. El amanyac sí que produeix calor i caldrà vigilar bé que no sobre calenta al bebè. La funció del amanyac és, d'una banda, donar-li seguretat i evocar el sentiment que sentia quan estava dins de l'úter matern. I d'altra banda, evitar el ràpid moviment de braços i cames.

A l'estiu, l'ideal seria tenir el nadó en una habitació climatitzada. Pel que podria estar bressolat sense problema. No obstant això, sovint no és el cas pel que algunes alternatives poden ser les següents:

- podem amanyagar el nadó i quan veiem que ja comença a tranquil·litzar-se treure l'amanyac immediatament per evitar sobreescalfament

- utilitzar una motxilla de porteig que respira (tenim el model breeze de baby k tan a la web que seria un molt bon exemple). Aquest tipus de motxilles ergonòmiques realitzen les dues funcions de l'amanyac. Donen seguretat i eviten el ràpid moviment de cames. Alhora que tenen un teixit transpirable.
Esperem haver pogut resoldre els vostres dubtes.

Si vols veure més sobre els nostres productes, pots visitar els nostres productes on trobaràs més informació detallada de cada un.
Wawa Band
Wawa Wrap
Wawa Wear
Compartir