facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa i la calor de l'estiu

Kusi Wawa i la calor de l'estiu
Ara que ja fa calor, molts pares es preguntaran si poden utilitzar el Mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics del seu nadó. En utilitzar la termoteràpia per alleujar-, alguns pares es poden veure menys receptius a la idea.
Avui venim a comptar els principals punts pels quals no has de preocupar-te i aquelles coses que has de tenir en compte si vols aplicar el mètode complet.

1. Encara que faci calor, el tractament de calor focalitzat segueix fent el mateix efecte. Alleuja el dolor intestinal.

2. Si el teu principal dubte és un intent d'evitar el sobreescalfament del nadó, no tens perquè preocupar-te. La calor contingut de la Wawa Band no va a sobreescalfar el nadó. Com pots posar-li la Wawa band sobre de qualsevol peça de roba, pots posar-sobre d'alguna cosa que el nadó estigui fresquet.

3. Necessito el pijama? El pijama ho recomanem sobretot per a nadons acabats de néixer. El cotó orgànic i el fet d'estar lliure d'etiquetes fa que sigui una peça còmoda i fantàstica per a un nadó tan petit. A més, encara que neixin a l'estiu, els primers dies cal que el teu nadó vagi amb màniga llarga. Perquè encara no gestionen la calor de la mateixa manera que els adults. Però, és necessari per utilitzar la Wawa band? La resposta és no. No ho necessitaràs. La Wawa band està pensada perquè la puguis col·locar a sobre de qualsevol peça de roba que porti el nadó en esses moment.

4. I l'amanyac? El Wawa Wrap sí que seria necessari per aplicar la segona part del Mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics del lactant. En aquest escenari, sí que cal tenir en compte la temperatura ambient d'on ens trobem. A l'amanyagar al nostre petit, anem a produir-li calor. Amb el que seran necessari tenir controlada la temperatura de l'habitació on ens trobem. Nosaltres recomanem que aquesta estigui entre 18 i 22 graus. Si per aconseguir-necessites posar una mica l'aire condicionat, recomanem que així ho facis. Sempre tenint en compte que no li toqui directament el nadó.

Esperem que aquest post hagi respost tots els teus dubtes sobre això. Però si tens dubtes addicionals, no deixis de contactar amb nosaltres a wawa@kusiwawa.com


Si t'ha agradat aquest article,  potser també t'agradarà


https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-y-el-verano

https://www.kusiwawa.com/bebe-con-colicos

https://www.kusiwawa.com/el-cojin-termico-de-la-wawa-band-para-aliviar-los-colicos

https://www.kusiwawa.com/los-beneficios-del-calor-y-la-wawa-band

 

Compartir