facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa forma a l'equip de CuoreCare

Kusi Wawa forma a l'equip de CuoreCare
A Kusi Wawa sempre col·laborem amb iniciatives que  busquen millorar la qualitat de vida dels nostres petits i contribuir al benestar de la família. És per això que amb CuoreCare, plataforma que reinventa la cura de nens i grans a la llar, hem acordat capacitar els seus cuidadores en el mètode Kusi Wawa, com una forma d'incorporar tècniques efectives i innovadores a la cura dels més petits de la llar.

Si encara no coneixes CuoreCare, t'expliquem que és una plataforma en línia amb una tecnologia avançada que permet trobar de manera àgil i senzilla cuidadores que han passat rigorosos processos de selecció. CuoreCare no acaba amb la selecció i contractació de cuidador, i ha desenvolupat el Mètode CuoreCare, el qual consisteix en una agenda d'activitats diàries a realitzar entre el cuidador i l'ésser estimat, que millora la vida del cuidador, la família i l'ésser estimat .

Una altra de les novetats que incorpora CuoreCare és que a través de la mateixa plataforma, els familiars podran realitzar seguiment de la cura podent així revisar diàriament les activitats realitzades i rebre un informe qualitatiu del desenvolupament d'aquestes. Un altre punt d'interès és que CuoreCare posa a disposició del cuidador i del familiar un equip mèdic al qual se li podran fer consultes relacionades amb la cura del seu ésser estimat.

Com funciona? Un cop realitzat el registre a la web, l'usuari pot descriure les necessitats de cura, veure vídeos en HD dels 3 cuidadors que millor s'ajusten a les seves requisits i sol·licitar directament una prova gratuïta de 3 dies.

Et convidem a conèixer més sobre CuoreCare, i el seu innovador mètode de cura que està canviant la forma en com les cuidadores s'estan relacionant amb els nostres nens.

Coneixe el projecte
Compartir