facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa: el nostre primer any

Kusi Wawa: el nostre primer any
Encara tenim ressaca de Felicitat per haver complert 1 anyet aquesta setmana passada. L'1 de juny ens vam llançar a l'aventura amb el nostre projecte Kusi Wawa.

Amb molts dubtes, amb pors que evolucionen però encara ens acompanyen a dia d'avui ... però sobretot molta il·lusió i moltes ganes de convertir-nos en referent en aquests primers mesos de vida del nadó. Per cuidar-lo i gaudir-ne de forma natural i amb molts mims.

Avui compartim amb tots vosaltres un vídeo que ens van fer sobre Què és Kusi Wawa. Qui som i on volem arribar.

Esperem que us agradi moltíssim, perquè a nosaltres ens fa especial il·lusió veure la trajectòria fins ara. I esperem que en un futur puguem créixer molt més per, en definitiva, poder arribar a moltes més famílies.

El pensament i la il·lusió que vosaltres no tingueu que passar pel que passem nosaltres és genial, i, de veritat, que l'únic que volem és formar part de les vostres vides. Ajudar-vos a gaudir de la maternitat al 100%.

Avui, us podem ajudar amb el nostre mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics del lactant. I us podem donar consells sobre com actuar en cas que el vostre nadó pateixi de còlics o gasos. Per conèixer més sobre el nostre mètode, visita la nostra web a l'apartat Mètode Kusi Wawa.
Compartir