facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa col.labora amb Baby K Tan per alleugerir els còlics

Kusi Wawa col.labora amb Baby K Tan per alleugerir els còlics
A Kusi Wawa col·laborem amb nombrosos centres de la cura del nadó per ajudar al màxim totes aquelles famílies que estan patint dels còlics del lactant.

Complementem el nostre Mètode Kusi Wawa amb tractaments d'osteopatia, massatges. Una de les accions que hem parlat moltes vegades que ajuden a prevenir els còlics és el porteig.

Podeu veure el blog que vam fer en col·laboració amb Maria Algueró de "Atenció i Cura del nadó" al final de l'article.  

En relació a aquesta tècnica estem contents d'anunciar que a partir d'ara col·laborarem amb una marca que acabem de descobrir i que ens encanta: Baby K Tan.  

El principal problema que jo personalment vaig tenir amb el porteig quan la nostra filla va néixer, va ser que només es podia traginar amb Fulard. El fulard, al meu, no em acabava de convèncer. Ja sigui per què (i probablement era així) ho col·locava malament. Però no em donava seguretat.

A Baby K Tan han solucionat aquest problema i han creat un portabebès totalment ergonòmic, que porteja de la mateixa manera que un fulard així que és apte per a nadons. L'avantatge? Que és un fulard confeccionat ja i evites haver de fer tot el procés de lligar el fulard.

És una peça 100% de cotó que et col·loques al voltant del cos i, de forma senzilla i segura, et permet portejar el nadó.  

Però no et quedis amb l'explicació només, mira el video que hem penjat en el blog . No podria ser més fàcil ni ràpid usar-lo https://www.youtube.com/watch?v=rYjW3rPju2I  

La fabricació és per talles, així doncs, ens assegurem que el nadó no estarà mal col·locat ni massa solt. A més, així evitem haver de fer nusos o utilitzar sivelles.  

Un altre avantatge de la fabricació per talles és la correcta posició per a nosaltres, els pares. El portabebès sempre et quedarà col·locat a la zona central de l'esquena evitant mals de mal posicionament.  

A partir d'ara, trobareu els dos portabebès a la nostra botiga online
https://www.kusiwawa.com/wawa-plus  

Si vols llegir com el porteig pot ajudar a alleujar els còlics visita aquest link
https://www.kusiwawa.com/el-metodo-kusi-wawa-y-el-porteo-para-aliviar-los-colicos-del-lactante  

Si vols veure com el mètode Kusi Wawa et pot ajudar a complementar el porteig en els moments de plor, visita aquest link: https://www.kusiwawa.com/que-es-el-metodo-kusi-wawa-en-imagenes   

Si vols conèixer els nostres productes visiteu-al web https://www.kusiwawa.com/index.php
Compartir