facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Un any de Kusi Wawa

Un any de Kusi Wawa
Avui fa un anyet que Kusi Wawa va néixer. Ja portàvem mesos preparant-lo, gestándolo ... però el dia 1 de juny va néixer el nostre projecte. Nascut per ajudar els pares i mares, amb la idea de fer que les famílies gaudeixin encara més, si és possible, de l'arribada d'un nadó a casa. Diem adéu a plors, a nervis, a tristesa ... i diem hola a somriures, a l'alegria, a la incredulitat, a la perfecció més absoluta, a l'amor més bell.

I com que la mare primerenca, el primer any de vida és el que més il·lusió fa. 1 anyet! Tan petit i tan gran alhora. En aquest any han passat infinitat de coses. I en la majoria de casos, l'únic que podem fer és donar-vos les gràcies. Gràcies per totes les famílies que heu confiat en nosaltres. Que heu posat a les mans al més important que hi ha a la vostra vida: el vostre petit @. Ens omple d'orgull pensar que avui dia més de 1600 famílies han fet servir algun dels nostres productes per relaxar als seus nadons. Volem donar-vos les gràcies també per totes les històries que heu compartit amb nosaltres. Ens ENCANTA veure els vostres petits i ens ENCANTA llegir-vos! Cada correu electrònic, cada inbox, cada text que ens envieu ens treu un somriure que va omplint el nostre cor.

Gràcies també a tots els professionals que han confiat en el nostre mètode des del primer dia. Que ho apliquen diàriament amb els seus petits. Que creuen en nosaltres. Perquè els començaments no són fàcils i tots necessitem el suport de grans persones com vosaltres. ACIP, Associació Balear de Comares, MySalus, Atenció i Cures del nadó, Baby Suite by Pau, Els meus Llevadores, Enfersalus, etc.

Gràcies a totes les botigues de puericultura, a les parafarmàcies, a les farmàcies, a la botigues premamà que heu vist el nostre projecte i us heu llançat de cap. De nou, els començaments són difícils perquè moltes botigues no confien, però vosaltres no heu dubtat un segon. Ens encanta veure com aneu evolucionant i com a poc a poc vam passar a formar part dels vostres bàsics. Gràcies per ser com sou i gràcies per estar sempre al nostre costat.

I finalment, però no menys important. Gràcies a totes les super Wawa Mom Bloggers que heu utilitzat el nostre producte i ho heu compartit amb les vostres mami followers. Noies sou una meravella. No sabem com agrair el vostre suport i la vostra passió pel projecte. Quan a vegades sembla que tot es posa en contra sempre surt un estel que et anima i et recorda per què va començar tot. Les vostres paraules, la vostra felicitat ... el transmeteu per explicar com funciona, però el que no sabeu és que va deixant una empremta cada vegada més profunda en el nostre cor.

Gràcies a tots per què sense vosaltres Kusi Wawa no estaria on està. Kusi Wawa ja no existiria. GRÀCIES PER DEIXAR-NOS COMPLIR EL NOSTRE SOMNI
Compartir