facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa al podcast Yo Emprenedora

Kusi Wawa al podcast Yo Emprenedora

Quan Laura de Jo Emprenedora ens va contactar la primera vegada per a realitzar una entrevista, vam estar molt contents de col·laborar. Un any després, tornem a veure'ns per explicar-li un poc com han canviat les coses, com hem evolucionat, etc.

Al podcast 36 de Jo Emprenedora trobareu tots els detalls del nostre projecte, vist des del punt de vista de la mare i dona emprenedora. En ell parlem de tota la nostra experiència.

Descrivim com va ser el nostre començament, els riscos que assumim, la seguretat que sentíem a l'haver tingut l'experiència personal, el temps que vam estar per patentar el producte i buscar proveïdors .... Res ha estat fàcil però gràcies a vosaltres seguim aquí.

Com a contrapunt, parlem de la nostra evolució. De com hem anat creixent i dels nostres nous productes. De tot el que esperem que ens porti el futur i de tot el meravellós que hem pogut viure gràcies a això.

Si us interessa el tema, si ets una mare emprenedora i vols conèixer més, dirigeix-te al web de Jo Emprenedora i allà trobaràs moltíssimes experiències d'emprenedors. Nosaltres som el número 36 però ja veuràs que trobaràs entrevistes super interessants.

Aquí posem el link a la web i al podcast
http://yoemprendedora.es/episodio36/


Si aquest article t'ha interessat també t'interessarà


https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-el-late-show-de-joan-boluda

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-in-hoy-tampoco-duermo

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-interview-in-tot-es-possible-de-rac1
Compartir