facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa al Té de Tot de Tv Girona

Kusi Wawa al Té de Tot de Tv Girona
Fa unes setmanes vam estar en directe al programa TDT de TV Girona. Georgina ens va entrevistar per parlar del nostre cinturó tèrmic per a dones i el cinturó anticólicos per a nadons.

Va ser un plaer assistir al directe. Vam estar molt còmodes i és realment encoratjador poder compartir la nostra història amb tots vosaltres.

En tractar-se d'una televisió regional a Catalunya, el contingut està en català. Per això anem a fer un breu resum de l'entrevista en aquest post.

Georgina ens comença preguntant pel cinturó tèrmic per a dona. Parlem de la nostra col·laboració amb l'Institut Germans Trias i Pujol i la llevadora Laura Tarrats. Parlem també de l'estudi que es va realitzar a terme a l'Hospital Can Ruti per un període d'un any previ a l'acord de l'institut, on més del 90% de les entrevistades ha considerat que és un cinturó meravellós i que ho tornarien a utilitzar.

Parlem també dels usos del cinturó: no tan sols és un cinturó per al part ja que té moltes utilitats en l'embaràs (per alleujar el mal d'esquena, mal púbic, contraccions ...) i també en el postpart (per alleujar el mal d'esquena , contractures, dolors menstruals, malifetes ...).

El principal punt diferenciador del cinturó és que ens permet moviment alhora que aplica calor a les zones on necessitem l'efecte analgèsic de la termoteràpia.

Seguidament, després de parlar del cinturó Wawa mom, Georgina s'interessa per la nostra història i per com arriba a nosaltres aquesta oportunitat. En aquest moment vam explicar com comença tot. Amb el naixement de la nostra primera filla, els seus còlics, i la nostra necessitat de trobar una forma d'ajudar-la. Parlem del cinturó anti còlics i del mètode Kusi Wawa, que permet alleugerir a un nounat amb aquesta malaltia gràcies a l'alleugeriment del dolor físic mitjançant termoteràpia i el contacte (segona fase del mètode).

I finalment, vam acabar parlat dels olis essencials que hem creat de la mà de l'Associació Espanyola de Massatge infantil per a crear rutines que afavoreixin tant la relaxació del nadó com la regeneració del teixit de les mares.

Adjuntem link a l'entrevista per als que estigueu interessats en veure-la:


http://tvgirona.alacarta.cat/te-de-tot/capitol/te-de-tot-del-02052019---part-2


si t'ha agradat aquest article, potser també t'agradarà:


https://www.kusiwawa.com/cinturon-termico-parto-medios-de-comunicacion

https://www.kusiwawa.com/nuestro-paso-por-puericultura-madrid-2017

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-el-late-show-de-joan-boluda
Compartir