facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa se'n va a PARIS

Kusi Wawa se'n va a PARIS
Ens fa FELIÇOS parlar-vos avui d'un dels projectes que més ens ha portat de cap fins ara.

 

Kusi WAWA es llança a Europa! I vam iniciar l'aventura de la mà d'una de les fires més chick i més guai a nivell Europeu: PLAYTIME PARIS.

 

Els dies 26-28 de Gener estarem a Paris visitant la ciutat de les llums per primera vegada i, esperant donar a conèixer el nostre projecte fora de les fronteres espanyoles.

Esperem que Europa estimi nostres productes i el nostre mètode tant com vosaltres, i desitgem de tot cor, poder ampliar nuestas fronteres i ajudar a moltes més famílies de les que hem pogut ajudar fins ara.

 

A la fira presentarem, també, la nostra nova imatge. La nostra metamorfosi i el nostre producte nou: El cinturó d'embarassada. Si vius a prop o vas a visitar la fira, no pots deixar de passar pel nostre estand al PAVELLÓ DE MATERNITAT per provar-de primera mà.

Esperem, que us agradi tant com la Wawa Band ha agradat als nostres petits!

Ja tenim les maletes fetes i, només us podem demanar que ens 'desitgeu molta assorteix!

Tenim els nervis a flor de pell i de ben segur que aquesta serà una experiència que representarà un abans i un després en la nostra aventura. Tant de bo sigui així.

 

Ens veiem a París 😊


https://www.kusiwawa.com/wawa-users-es

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/bebe-con-colicos

https://www.kusiwawa.com/para-mama
Compartir