facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa a Playtime Paris i Chilhood Business

Kusi Wawa a Playtime Paris i Chilhood Business

Fa unes setmanes vam estar a la coneguda Playtime Paris per donar el primer pas cap a Europa. Van ser tres dies intensos i de conèixer infinitat de botigues, distribuïdors i agents de diferents països.

Tots ells van quedar sorpresos per la innovació dels nostres productes i queden enamorats tant de la Wawa Band com el cinturó Wawa Mom. Les dues solucions les van trobar molt creatives i pràctiques tant per als nadons com les mares.

En fira, hem estat en contacte amb dissenyadors, amb creatius, amb confeccionistes i amb altres marques que són meravelloses. Potser en breu tindrem un sorteig amb alguna d'elles!

Però el més important, és que vam conèixer com pensen i els gustos de països que ens encanten. Com per exemple Bèlgica, Suïssa, França, Uk, Rússia, Itàlia. Esperem poder obrir la porta a tots aquests països i fer-ho amb la força que requereix un pas així.

Estem emocionats i treballant dur per tenir la logística, el disseny i el material gràfic a punt per poder arribar a més famílies encara, lluny de les nostres fronteres.

I per acabar estant en un núvol, la revista CHILHOOD BUSINESS ens ha dedicat un espai entre les principals novetats més interessants de la fira. I ens encanta! T'ho adjuntem aquí.

kusi wawa mention in chilhood business
Compartir