facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Kusi Wawa a Con M de Madre

Kusi Wawa a Con M de Madre
Maria és la mare d'una meravellosa família nombrosa. Així que amb l'experiència ja tenim un grau. En el seu blog ho veiem amb les meravelloses menjars tan sans que fa que sembla que tingui tot el temps del món .... mentre nosaltres no tenim temps de res i només tenim dos fills :) Així que quan va estar embarassada, sabíem que li encantaria el mètode Kusi Wawa parell alleujar els còlics. perquè és un mètode natural i no intrusiu per calmar al teu bebè.

Però el que més ens agrada de Maria és la tranquil·litat que transmet i l'amor. Sabem que amb cinc fills no és fàcil transmetre tranquil·litat, i segur que més d'un moment ella està que es saltaria per les parets. però, per això, vam creure que Mètode Kusi Wawa encaixava tan bé amb ella. El nostre mètode es basa en transmetre seguretat, tranquil·litat i molt d'amor als nostres petits.

A causa també a l'experiència de Maria, no va dubtar que Kusi Wawa era un bon aliat per a la seva última princesa. Sabia que seria meravellós poder utilitzar-lo si tenia còlics, gasos.

En el post que ens dedica al seu bloc, ens parla específicament de perquè el va utilitzar, quan i com li va anar. Ens encanta que famílies tan molonas com la seva confiïn en Kusi Wawa per alleujar als seus petits. I ens encanta formar part de les seves rutines diàries.

Aquí teniu el link al seu blog

http://www.conmdemadre.com/como-aliviar-los-colicos-del-recien-nacido-con-kusiwawa/

Si us ha agradat aquest article, potser també us agradarà:

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-el-blog-tres-crianzas-colicos-bebe

https://www.kusiwawa.com/blogger-kusi-wawa-opinion-mama-cuchufleta-colicos

https://www.kusiwawa.com/listado-cosas-necesarias-e-innecesarias-para-los-primeros-tres-meses-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/hey-mommy-eli-blogger-utiliza-kusi-wawa-para-colicos-su-bebe

Compartir