facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€

Soluciona els còlics de nadó

 • PER NADÓ

  Per Nadó

  Descobreix la nostra línia de productes més natural per ajudar a alleujar els còlics del lactant del teu nounat. Aquí trobaràs la Wawa Band per alleujarelsmals de panxa del nadó, oli d'ametlla 100% natural per fer-li massatges i complements al Mètode KusiWawa.

 • Tractament del còlic lactante

  Per a Mames

  Descobreix la nostralínia de productes per tenir cura de la mare de forma natural. Aquí trobaràs el cinturóWawaMom per ajudar-te a relaxar en l'embaràs i part, oli de rosa mosqueta 100% natural, samarretes de porteig i elsnostres kits de suport a la lactància.

 • còlic del lactant tractament

  Packs Descompte

  Compra packs delsnostresproductes per aconseguirelsmillorsresultats, a preusdescomptats.

Qui som

Em dic Meritxell i sóc la creadora d'aquest projecte meravellós. Tinc dos fills que són l'alegria de les nostres vides. Ells, els meus grans mestres, m'han ensenyat què és important a la vida. Que res és raó suficient per perdre un somriure i que l'aigua esquitxada és gairebé tan curativa com llargues sessions de spa.

Cada fill ve al món per ensenyar-nos coses diferents, la primera va arribar com un terratrèmol a sacsejar les nostres vides i posar-les cap per avall. El segon, va arribar per reafirmar tota la pau que vam aconseguir amb la primera.
Kusi Wawa és un terme quetxua, de l'antic poble Inca que significa l'alegria de rebre un nadó a la família. I crec fermament que, amb les eines adequades, el teu entorn i molta conscienciació tots podem gaudir-lo. Així que aquest va ser el meu objectiu principal quan em vaig llançar a l'abisme amb aquest projecte. Regalar aquesta sensació de benestar i seguretat a totes les mares. Espero, de tot cor, aportar aquest granet de sorra perquè sigui així.

Veure més