facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Elisabet Carrasco utilitza el Mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics del seu nadó

Elisabet Carrasco utilitza el Mètode Kusi Wawa per alleujar els còlics del seu nadó

La Blogger coneguda com Hey Mommy Eli ha publicat un vídeo parlant sobre la solució que ha trobat per alleujar els còlics de la seva princesa.

Amb poques setmanes de vida, la seva petita va trencar en plor. Com ja coneixien els episodis de còlics del seu germà, aquesta vegada estaven preparats i de seguida van reaccionar. El que va permetre que la petita patís cada vegada d'episodis més curts de plor.

Elisabet creu que el principal èxit que la seva petita hagi passat uns episodis de còlics tan curts ha estat les següents raons:
- Mètode Kusi Wawa. De seguida que van aparèixer els còlics va iniciar el tractament actiu amb el Mètode Kusi Wawa. Com qualsevol mètode, es tracta d'establir una rutina. Al practicar-cada dia que la petita trenqui en plor, vam iniciar una rutina que ella comença a anticipar. Per això, podem veure que els resultats del mètode són molt més ràpids la segona setmana d'utilitzar-que la primera. Quant tant el nadó s'acostuma al mètode i els pares ja han après a realitzar-lo de la forma que a ella li agrada més, els resultats són cada vegada més significatius.
- Osteòpata. Moltes vegades pensem que el còlic ve per una immaduresa digestiva, però sovint hi ha altres elements que entren en joc. De vegades el part genera unes disfuncions en el crani que poden afectar i proporcionar còlic. Entre moltes altres coses, una visita a l'osteòpata és un mètode preventiu fantàstic.
- Probiòtics. Elisabet també esmenta que ha donat gotes de probiòtics per alleujar el còlic. Realment, no hi ha una forma clara per veure si aquestes gotes realment funcionen però cal remarcar que van formar part de la seva solució.

A dia d'avui, la seva petita, que encara no té ni tres mesos, ja no pateix del còlic del lactant. Han aconseguit eliminar les sessions de plor i la seva petita es troba molt millor.

No et perdis el vídeo que adjuntem al principi d'aquest article.

Si t'ha interessat aquest post, potser t'interessarà veure:


https://www.kusiwawa.com/wawa-users-es

 

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

 

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-en-medios-comunicacion

 

https://www.youtube.com/watch?v=Db4_5zv2GCU

Compartir