facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Alivia els gasos del teu nadó amb escalfor

Alivia els gasos del teu nadó amb escalfor
L'efecte de la termoteràpia és una de les solucions més naturals als problemes intestinals.

La calor té un efecte molt positiu tant en adults com en nadons. En el cas dels nadons, gràcies a la seva efectivitat podem evitar medicar als nostres petits. Sabent que l'OMS recomana donar només llet materna (o llet artificial en cas que la primera no sigui possible) fins als 6 mesos.

Quan vam crear la Wawa Band, teníem aquests aspectes en ment:

Volíem aplicar calor de manera SEGURA
Volíem un coixí que ens permetés escalfar de forma RÀPIDA
Volíem un disseny PRÁCTIO, que et permeti aplicar calor sense incomoditats
Considerant aquests punts bàsics, creem i patentem nostra Wawa Band. Pensada especialment per cobrir aquestes necessitats:

El disseny de la Wawa Band et permet mantenir sobre de la panxa del teu nadó el coixí tèrmic sense que hagis d'estar aguantant amb la mà.
A més, com a punt extra, aquesta està dissenyada per anar creixent amb el teu nadó fins als 4 mesos. Amb el que es va adaptant a mesura que el teu nadó creix.
El coixí va ser creat tenint en compte les limitacions de pes i la llavor, el lli, va ser escollida per afavorir un escalfament ràpid i segur.
Per a més seguretat, els nostres coixins tèrmics són els ÚNICS que disposen del control de seguretat anti-cremades. Aquests avisen quan està massa calenta i és perillós posar-lo a sobre de la pell del nadó.
Som conscients que en el moment en què el nadó està plorant perquè està patint per gasos o per còlics, nosaltres, els pares, ho vam passar molt malament. És per aquesta raó, que havíem de trobar una forma fàcil, efectiva i sobretot segura per alleujar als nostres petits.

 I amb tot el nostre coneixement i el nostre mim, vam crear la Wawa Band. Creem els coixins tèrmics i els vam fer els més segurs per als vostres nadons.

 

Si t'ha agradat aquest article, també et pot interessar:

https://www.kusiwawa.com/que-hacer-cuando-un-bebe-tiene-gases

https://www.kusiwawa.com/los-beneficios-del-calor-y-la-wawa-band

https://www.kusiwawa.com/el-cojin-termico-de-la-wawa-band-para-aliviar-los-colicos

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natural

https://www.kusiwawa.com/wawa-band-pequena

 

Compartir