facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

La meva experiencia amb la lactancia materna

La meva experiencia amb la lactancia materna
La lactància per a mi ha estat l'experiència més meravellosa, però alhora més dura que hem tingut a casa pel que fa a la maternitat.

Porto a l'esquena dues experiències amb la lactància totalment diferents i, gràcies a elles, he arribat a la següent conclusió:

- No hi ha res més meravellós que poder alletar al teu nadó.
- No hi ha satisfacció més gran que quan et diuen que el teu bebè està enorme ... i tot és pit!
- No hi ha connexió més especial que quan el meu nen em mira des de la mamella.
- No hi ha somriure més bonica que la que ell em regala quan veu que és hora de dinar 😊
Però, alhora també vaig aprendre:
- Que de vegades la lactància és complicada. Amb la meva primera filla, no va agafar bé i va perdre tant de pes que vam haver de suplementar. A la qual la posàvem al pit s'adormia i no menjava, amb el que era un patiment constant. Un cop vam començar a suplementar, la inseguretat es va apoderar de mi i mai vaig fer el pas de nou cap a la lactància materna exclusiva.
- L'experiència amb la meva filla em va deixar l'espineta més gran. Però gràcies a això, avui dia estic donant pit al meu petit i amb un èxit rotund
- L'important que és tenir una professional al costat quan hi ha ara mateix. El principal error o problema que vam tenir nosaltres és que on nosaltres vivim no hi havia grups de lactància com existeixen aquí a Espanya. Pel que, era molt difícil donar amb una consultora de lactància. Havíem d'anar a un hospital, a fer una visita la qual durava uns 20 minuts. L'estrès, la poca personalització, la poca tranquil·litat, l'ambient ... res ajudava.
- La tribu amb altres mares que estan passant el mateix que tu també són de gran ajuda. Et reforcen la seguretat.
- I per acabar, portals com ALBA LACTÀNCIA són una benedicció. I dic benedicció per què quan dónes pit hi ha moltes moltíssimes dubtes sobre el que pots prendre o el que no. I amb Alba Lactància vius amb una seguretat que no té preu.

Per ara amb el petit portem 4 mesos de lactància exclusiva i la idea és continuar tot el que puguem. Aviat, em reincorporaré a la feina i aquí ve la següent "pedra en el camí". Però confiaré en el grup de lactància i en parlaré amb amigues que hagin passat per això. M'agrada conèixer opinions de com ho han fet altres mares. Després, formar-te una idea o un objectiu és més fàcil.

Si t'ha agradat aquest article també t'agradarà:

https://www.kusiwawa.com/dietas-anti-colicos

 https://www.kusiwawa.com/la-proteina-de-vaca-y-el-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-lactante-y-lactancia-materna

 http://www.kusiwawa.com/que-es-el-metodo-kusi-wawa-en-imagenes

 

Compartir