facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Estudi diu: Portejar redueix el plor

Estudi diu: Portejar redueix el plor
En una de les nostres últimes ponències, treballem l'aspecte més emotiu del cólico del lactant. I un dels estudis que intenten demostrar aquesta eco es centra en l'estudi del porte i com aquest pot reduir el càstig del nounat.
El estudio és del 2001 on un grup de pediatres de l'Associació Americana de Peatats estudiar la relació entre l'increment d'hores que carrega el nadó i la reducció del llanto.
Van agafar 99 nadons amb les seves respectives mares (el estudi es va realitzar amb la figura materna), i es van separar en dos grups. Un, que es considerava el grup de control i l'altre el grup d'estudi.

En el primer grup, es va demanar als papàs que no s'adormessin molt als infants. Que els pusiesen en sillitas i cunas però que no els cogiesen molt. És clar que és impossible no agafar un bebè perquè sempre hi ha moments en els que necessito. Però es va intentar reduir al màxim el contacte.

El segon grup, se li va demanar que se cogiese més sovint el bebè. No només quan es va parlar més que estuvien el màxim d'hores del dia amb el bebè en braços o en un portabebés.

Ambos grups tenien símptomes similars als bebès. Tots ells van ser diagnosticats amb còlics del lactant. ploraven més o menys les mateixes hores i tenien la mateixa edat. Tots ells, bebés portats a terme. Ja que no volien que es mesclessin bebès prematurs amb bebès a un terme perquè podria afectar el resultat.

Les conclusions van ser clares. El grup que havia estat porteado el màxim nombre d'hores durant el dia, va veure una reducció del càstig en un 48%

I és que, el Dr Harvey Karp en el seu llibre "El bebè més feliç del barri" ja ho explico. I la seva explicació és molt clara: el porte evoca la sensació que el bebè sentia dins de la barriga, pel que fa sentir més segur i feliç. I d'aquesta manera, porteando ens va aconseguir reproduir totes les sensacions que li feien sentir bé quan estaven dins de la barriguita calentita i segura de mamà.

Per això, en Kusi Wawa treballem amb les millors marques de port que coneixem. Sabem que els primers mesos, és crucial tenir un bon equip per portar segur. I per això treballem amb les t-shirts pell amb pell d'amarsupiel i els portem bebès baby k tan que ens permeten portar com amb un fular, oblidant-te de la complicació d'aquest.

Visita la nostra web per veure més

Nosaltres treballem amb els millors portanadons ergonòmics per a nadons, troba'ls aquí
Compartir