facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Estudi demostra eficàcia del cinturó Wawa Mom durant el part

Estudi demostra eficàcia del cinturó Wawa Mom durant el part

Es publiquen els resultats de l'Estudi científic de Laura Tarrats i l'Institut Germans Trias i Pujol a la revista Gynecology and Obstetrics .

 

Laura Tarrats és una matrona de l'Hospital Germans Trias i Pujol que ha creat el primer cinturó tèrmic per a dona. Inicialment creat per alleujar el dolor de contraccions en l'embaràs i part, encara que té utilitat al llarg de tota la vida per alleujar dolors d'esquena, dolors menstruals, contractures, etc.

Consisteix en un cinturó que disposa de dues butxaques, un a la zona lumbar i un altre a la zona suprapúbica, que contenen dos coixins de llavors. Aquests, han estat dissenyats amb una llavor i barreja aromàtica especial per afavorir l'escalfament homogeni i màxim confort de la dona. Gràcies a el disseny del cinturó, permet lliure moviment i el monitoratge fetal en tot moment.

El cinturó va ser testat en Sales de part de l'Hospital Germans Trias i Pujol per més d'un any per Institut Germans Trias i Pujol, liderat per la llevadora Laura Tarrats. Més de 100 dones han estat testades en aquest estudi que demostra que les dones que van utilitzar el cinturó van reduir en dos punts la sensació de dolor. Gràcies a l'estudi podem confirmar que és una forma segura i eficaç de reduir el dolor. De totes les que van utilitzar el cinturó més del 80% van trobar que era pràctic, eficaç i còmode. Totes elles, el tornarien a utilitzar i el recomanaran a altres dones. És important ressaltar, pel fet que estem tractant de cinturons que s'utilitzen en l'embaràs, que ha passat tots els tests de control i que és segur per mare i nadó.

Des Kusi Wawa, estem molt orgullosos que la Laura Tarrats i l'Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol hagi confiat en nosaltres per a la confecció i comercialització del cinturó tèrmic per a dona. Des de gener que ja teniu a disposició el cinturó al nostre web, Amazon i tots els nostres punts de venda certificats. També estem comercialitzant ja en tots els hospitals espanyols perquè puguin oferir-lo a les seves sales de part.
Si tens formació mèdica i t'interessa veure els resultats de l'estudi, et adjuntem el link perquè puguis veure-ho.

https://www.longdom.org/open-access/heat-application-on-lumbar-and-suprapubic-pain-during-the-onset-of-labour-using-a-new-abdominal-twopocket-belt-a-randomi.pdf

Si t'ha agradat aquest article, també t'interessarà:


Publicat per:

Compartir