facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Especificacions legals de les mascaretes

Especificacions legals de les mascaretes
11.ESPECIFICACIONES PER A LES MASCARETES


La màscara facial de tela de Kusi Wawa está feta de dues capes exteriors de cotó 100% i una capa interior de filtre TNT.

Les màscares facials de tela reutilitzables no estan classificades ni regulades com dispositius mèdics o equips de protecció individual (EPI).

En el seu lloc, l'Associació Espanyola de Normalització, UNE, ha publicat l'Especificació 0065, que estableix els requisits que han de complir les màscares reutilitzables per a adults i nens pel que fa als materials utilitzats per al seu disseny, fabricació, marcat i ús. Les màscares de tela de Kusi Wawa compleixen amb aquestes especificacions, que pot llegir aquí.

Informació de seguretat:

Notes: Aquest producte no és una joguina. No ho usi amb nens menors de 2 anys d'edat. Els nens han de ser supervisats en tot moment quan facin servir màscares. Mai deixi una màscara en un nadó o nen adormit, o en algú que estigui bavejant.

Les màscares no han de ser usades per persones amb dificultats respiratòries, o per persones inconscients, incapacitades o que no puguin llevar-se la màscara per si mateixes. Hi ha el risc d'asfíxia quan es mulla, ja que una màscara mullada pot impedir la respiració per la boca i / o el nas.

La màscara es subministra amb un filtre fet de fibra no teixida fosa de 50 gsm, però NO és per a ús industrial o mèdic perquè les màscares no es tanquen hermèticament a la cara i NO estan certificades per a aquest ús.

Aquesta màscara NO està classificada com a producte sanitari ni com a peça d'equip de protecció individual (EPI) sota la directiva CE2016 / 425.

Descàrrec de responsabilitat legal:

Aquesta mascareta no és un producte sanitari segons la Directiva 93/42 o la Regulació EU / 2017/745, ni una peça d'equip de protecció individual (EPI) segons la directiva CE2016 / 425.

Mascaretes de Kusi Wawa compleixen amb l'especificació UNE0065: 2020 Mascaretes higièniques reutilitzables per a nens i adults. Requisits de material, disseny, fabricació, marcat i ús.
Compartir