facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Escalfar els coixins Kusi Wawa sense microones

Escalfar els coixins Kusi Wawa sense microones
La Wawa Band és una de les peces clau per tractar el còlic del lactant amb el Mètode Kusi Wawa, a part d'ajudar en casos de gasos i disquèzia.

Moltes vegades, però, ens pregunten si hi ha una altra forma d'escalfar el coixí de llavors Kusi Wawa sense microones. La resposta és Sí. Hi ha altres formes de escalfar, encara que en qualsevol escenari cal anar amb molt de compte i sempre comprovar la temperatura de l'coixí abans de col·locar-la sobre del cos del nadó.

Gràcies al nostre dispotiu de seguretat anti cremades patentat, pots saber quan el coixí és a la temperatura adequada de forma ràpida i segura. És un dispositiu visual que s'encén una flama de color vermell quan aquest està massa calenta.

De forma addicional, també pots fer la prova en una zona de pell sensible (com ara els llavis) si ho necessites.

És molt important que mai escalfem el coixí dins de la Wawa Band. Aquesta no està preparada per calentarsey es pot espatllar. A més si ho escalfes amb el cinturó no et permetrà veure el dispositiu de seguretat.
A continuació, exposarem una alternativa per escalfar el coixí.

El forn. Per escalfar el coixí al forn cal anar amb molt de compte amb dos aspectes. Primer cal posar la temperatura baixa, per evitar que es "cuini" el contingut del coixí. I segon, quan introduïm el coixí cal anar amb compte de posar-ho en una superfície neta i seca. Per evitar tacar o mullar les llavors que es poden fer malbé. Col·locarem el coixí dins el forn i cada 10 segons el traurem per comprovar si la temperatura és la correcta.

Recomanem apuntar el temps que ha necessitat per així, la propera vegada que ho calents ja puguis saber exactament el temps que necessita i ja no has de fer fases de 10 segons en 10 segons.
A l'hivern, un altre mètode molt pràctic pot ser col·locar el coixí sobre del radiador. A l'desprendre calor aquest s'escalfa.

La Wawa Band sempre ve amb el coixí inclòs, però pots trobar recanvis també a l'apartat PER AL NADO.
Compartir