facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Els millors biberons per evitar els còlics del nadó

Els millors biberons per evitar els còlics del nadó

Fa unes setmanes una mami ens escrivia per esmentar el bé que li havia anat el Mètode Kusi Wawa per alleujar el còlic del seu nadó. Són aquests missatges que ens omplen d'alegria i que, sempre que podem, compartim amb vosaltres a l'apartat Wawa Users del nostre web (http://www.kusiwawa.com/wawa-users-es). 

En l'escrit que ens va enviar, esmentava que la seva tàctica per atacar el còlic va ser combinar la Wawa Band amb el biberó de Dr Brown. I com a nosaltres ens agrada donar resposta a tot el que pugui ajudar a evitar els plors eterns del còlic dels nadons; ens hem posat mans a l'obra per veure quins són els millors biberons anticólicos del mercat. Hem buscat pàgines on comparen biberons, bloggers ... ho tenim tot!

Així que allà anem amb els principals! Un biberó es considera anticólicos quan té una tetina especial que redueix la quantitat d'aire que ingereix el nadó. Avui dia hi ha infinitat de marques al mercat i cadascuna intenta trobar una manera de minimitzar la ingesta d'aire de forma diferent. 

Per començar, farem referència a una de les pàgines de criança més grans del món. Baby center. En el seu apartat en espanyol ens mostren, segons ells, els 6 millors biberons per combatre el còlic (trobareu els links al final del post perquè pugueu fer la vostra pròpia recerca).

 

Al web bons i barats, hem trobat unes taules de comparacions excel·lents que val la pena mirar. Al blog del teu bebè també fa una bona comparativa de 4 biberons que segons ells són els millors. I en bebes.uno ens parla de tres. Nosaltres, després de llegir tots aquests articles hem tret les següents conclusions. 

El líder indiscutible de Bibis anticólicos, com la nostra bona mami ens deia és Dr Brown (a Espanya importat per nadó innova). Aquests biberons van ser creats i patentats als EUA amb l'únic objectiu de reduir els còlics en els nadons. Tots els seus biberons són anticólicos. No fabriquen un altre tipus de biberó i, s'han especialitzat tant que tenen un expertise molt alt en el tema. La tecnologia que permet que Dr Brown 's redueixi tant la ingestió d'aire és el sistema intern (una espècie de tenir) que no deixa passar l'aire. La tetina també està realitzada d'una manera que assimila el pit de la mare. ¿La nostra opinió personal? Creiem que probablement és la marca més tècnica i que més ha estudiat aquest tema. A més, per tractar-se d'un fabricant que només fabrica i investiga tetines que redueixen la ingestió d'aire, probablement sigui la que millor funcioni en aquest sentit. No obstant això, l'única "part dolenta" és la dificultat per netejar el biberó. Hi ha moltes parts i pot fer la tasca més complexa. 

Una altra marca que surt en pràcticament en totes les publicacions és Philips Avent. És un biberó molt senzill d'utilitzar. Es compon per tres peces fàcils de netejar. La tetina, té una sèrie de compartiments que no deixa passar l'aire. ¿La nostra opinió personal? Un bibi molt pràctic de netejar, molt fàcil de mantenir. Si al teu bebè li agrada i no li provoca gasos, pot ser una molt bona opció.

Chicco Step up és una altra de les marques que es van repetint. A part de la tetina amb un sistema anti aire, aquesta marca fabrica les tetines cap a un costat. Com normalment a aquesta primerenca edat solen estar estirats quan mengen, a nosaltres ens sembla una idea brillant i una forma fenomenal de solucionar el problema que, quan queda poc, no li entri aire. 

La marca Tomme escrigui també té una versió de la seva biberó per a casos de còlics. Li han incorporat un tub perquè es inhali aire. El diferenciador d'aquest tub, és que és termosensible. Si el tub està de color blau: endavant la llet està bé. Si està rosa: compte! Que crema! A nosaltres ens agrada aquesta innovació de la termo sensibilitat i la forma dels biberons. Són molt ergonòmics.


La marca MAM és una de les novetats que recentment estan fent més soroll a espanya. Els seus biberons són pràctics ja que permeten una estirilización individual. Les tetines són anticólicos ja que no deixen passar aire i té un sistema en el baix del biberó que permet que l'aire s'escapi. A més, si estàs realitzat lactància materna són dels biberons que major acceptació tenen entre nadons que prenen pit.

I finalment parlarem de la Marca Medela. La marca pro lactància materna per deferència. Han creat uns biberons que simulen el pit d'una mare i, on per prendre llet al nadó ha de succionar. La nostra opinió personal és que, inicialment, pot semblar una bona idea. No obstant això, la realitat és una mica més complicada que això. En no tenir un flux regular alguns nadons no saben com aconseguir la llet i es desesperen (en definitiva no deixa de ser un bibe que mai serà igual a un pit de la mare). Si no tenen molt instaurat el reflex de succió aquests biberons poden resultar un fracàs. Va sense dir que totes les marques de les que estem parlant estan lliures de BPA i que això ja s'entén que és un estàndard bàsic. 

Si us animeu a mirar els links que us he deixat a baix, veureu que algun article parla d'alguna marca més. 

Però abans d'acomiadar-nos, no volem deixar de parlar del biberó de moda: Twistshake baby. Com és un biberó nou, no està en els rànquings perquè és de recent creació. Però aquests biberons també han estat creats pensant en els còlics i tenen una tetina especial per no deixar entrar l'aire. El dolent, és que són molt nous i no hi ha molts casos d'experiència encara als que puguem fer referència. La realitat és que el nou costa, encara que algunes vegades no hauria de ser així. El millor, és que estan creat per la practicitat. El fundador els va crear pensant en com fer la vida més fàcil a les mamis que han de donar bibis fora de casa, oa casa però amb pressa. Així que, segur que són fàcils d'usar i, si a més, també estan pensats per als còlics; ¿Valdria la pena provar-los no? Jo crec que l'any que ve, els rànquings probablement 'seran molt diferents!

I abans d'acomiadar-nos, volia esmentar que, en definitiva el més important és observar al teu nadó. Cada nadó és diferent, i de vegades, alguns tenen preferències per un bibi o un altre. El que sempre recomanem és que, quan arriba el moment de fer la transició de pit a biberó, no es compri altes quantitats de biberons. Compra diverses marques i testeja a veure quin li agrada més al teu bebè. Un cop hagis trobat quin li va millor, llavors ja pots comprar més.

 

 WEB O PAEDIA

http://espanol.babycenter.com/los-mejores-biberones

http://buenosybaratos.es/bebe/biberon/los-mejores-biberones/

http://www.elblogdetubebe.com/biberones-anticolicos-para-bebes-guia-comparativa-y-opiniones/

http://bebes.uno/los-3-mejores-biberones-de-2016-2017/

http://www.bebesymas.com/momentoschicco/6-dudas-que-te-surgiran-si-le-das-el-biberon-a-tu-bebe

http://bebeinnova.com/

https://www.drbrownsbaby.com/

https://twistshake.com/eu/page/7-varfor-twistshake.html

 

Compartir