facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Els gasos del nadó i la Wawa Band

Els gasos del nadó i la Wawa Band
Una pregunta comuna que ens solen fer sobre la Wawa Band és si aquesta ajuda a tractar aquests gasecitos tan molestos que tenen els nens. Així que avui anem a repassar la funcionalitat de la Wawa Band. Per a què serveix i com funciona. Per anar directe al gra i respondre la pregunta.

La resposta és, si! La Wawa band alleujarà al teu nadó si aquest pateix de gasos.

La Wawa Band, com bé sabeu, és una fajita o cinturó que es col·loca al voltant del cos del nadó i que manté un coixí de llavors sobre de la panxeta. Dit coixí, l'escalfem al microones per uns 20 segons i, després de comprovar que la temperatura no està massa calenta, el col·loquem a la butxaqueta de la Wawa Band.

L'efecte calor té diversos efectes molt positius i els repassem tots en el nostre post sobre els beneficis d'aplicar calor a la panxa del nadó.

En aquest article esmentem tots els beneficis que la calor aporta.

Avui anem a fer un resum:
- La calor actua com a analgèsic, per la qual cosa ajuda a reduir la sensació de dolor.
- La calor genera moviment, de manera que aplicat a la zona intestinal ajuda a generar moviment peristàltic. Com a conseqüència, si hi ha gasos estancats, això ajuda a expulsar-los.
- La calor relaxa els músculs, de manera que si hi ha un cas de disquèzia. Ajuda a expulsar excrements.

Però el coixí Kusi Wawa, a part de l'efecte tèrmic, també té un efecte d'aromateràpia. Hem incorporat aromes relaxants al coixí per ajudar a relaxar tant al nadó com aconseguir fer sentir-se millor als pares.

A banda, si esteu patint de gasos, també és recomanable aplicar una sèrie de postures que milloren l'expulsió d'aquests. A continuació, us adjuntem una sèrie de links que val la pena visitar per conèixer-les.


WEB O PAEDIA
www.kusiwawa.com/wawa-bandhttp://www.kusiwawa.com/como-puede-ayudar-el-calor-a-un-bebe-que-sufre-de-colicos-del-lactante
http://www.netmoms.es/revista/salud/gases-del-bebe/remedios-caseros-contra-los-gases/
 http://www.crecerfeliz.es/El-bebe/Buenos-cuidados/Echar-los-gases/
Compartir