facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Els dolors menstruals – perquè es donen i com calmar-los

Els dolors menstruals – perquè es donen i com calmar-los
Els dolors menstruals, o dolors de regla, són un dels dolors més molestos que pot tenir una dona de manera recurrent. La causa d'aquesta molèstia? Les contraccions del nostre úter. Però no només es donen en el moment d'expulsió. Les dones també poden sentir dolor a l'hora d'ovulació.

El nostre cos és savi, ia vegades el dolor ens fa parar. Hem de ser conscients del nostre cicle i frenar quan no tenim energia per seguir. Però moltes vegades hi ha coses que no pots evitar fer. Així que, per a aquests moments, a Kusi Wawa hem creat el Cinturó Wawa Lady pensat només per a tu.

El cinturó està dissenyat pensat específicament per a una dona i els seus punts habituals de dolor. És l'únic cinturó que disposa de dos punts de calor: a la zona suprapúbica i la zona lumbar.

Els coixins de llavors estan realitzats amb llavor de lli, que no provoca becs de calor i evita cremades. La seva barreja aromàtica ens ajudarà a relaxar.


I perquè la calor alleuja els còlics menstruals?
La calor és un analgèsic natural. A partir dels 40 graus s'activen els receptors interns que bloquegen el dolor. El reg sanguini flueix més en una zona amb calor, i això pot permetre més moviment dels músculs. I, com que descobrim als nostres cinturons per a nadó, la calor ajuda a afavorir l'expulsió de gasos i redueix la inflor. Moltes dones pateixen inflor en el moment de la regla i aquesta és l'única solució per alleujar-lo.

Si t'ha agradat aquest article, potser també us interessarà.

https://www.kusiwawa.com/dolor-regla

https://www.kusiwawa.com/alivio-dolor-menstrual-y-contracciones

https://www.kusiwawa.com/cinturon-termico-mujer

Compartir