facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Els beneficis d'utilitzar el mètode Kusi Wawa

Els beneficis d'utilitzar el mètode Kusi Wawa

El mètode Kusi Wawa és el mètode natural que ajuda a alleujar els còlics del lactant dels més petits. Consisteix en dos parts ben diferenciades, però cada una més important que l'anterior:

- Iniciem el tractament amb l'aplicació de calor a la barriguita del bebè per alleujar la sensació de dolor.

- Seguim oferint-li la suport emocional que aquest necessita per acabar de calmar-se.

Però avui no estem aquí per parlar de com funciona el mètode Kusi Wawa. Avui estem aquí per parlar dels beneficis que té en el teu bebè i en tu mateix.

1. Per començar, val la pena remarcar que és un tractament totalment natural. I dels veritats, que no té ni sucres afegits ni és intrusiu. És una solució efectiva a un problema temporal sense que tengas que intervenir agresivamente.

2. És un mètode que permet combinar-lo amb altres tractaments: fisioteràpia, osteopatia, porteig, massatges ... El mètode Kusi Wawa combina amb tots ells ja que aquests són mètodes preventius que realitzes abans que aparegui el plor. El mètode Kusi Wawa és un mètode actiu que es desenvolupa quan el bebè està en pleno somriure.

3. El calor focalitzat alivia el dolor del bebè, pel que fa sentir molt millor. A més, és molt positiu ja que és un relaxant muscular natural i també afavoreix l'explotació de gasos. Amb la Wawa Band teu bebè se sentirà tan a gust que molts papàs ja han incorporat a la rutina de dormir.

4. El mètode Kusi Wawa no deixa de banda el contacte dels papàs. El contacte amb el bebè és bàsic per ajudar al bebè a relaxar-se. Moltes de les solucions "ràpides" per alleujar el còlic deixen de costat el contacte i és molt perjudicial per a la teva bebè.

5. Al bebè li dóna una seguretat i confort que cap altre mètode li pot oferir. Amb el mètode Kusi Wawa, el teu bebè se sentirà bé.

6. I, com a conseqüència del punt anterior, vosaltres també sentiràs bé. Tendréis una sèrie de passos a seguir en aquells moments tan tents en els quals el bebè no és per parlar, però el millor és que podreu calmar-ho i això és la millor sensació que un pare pot tenir.

Si vols conèixer millor el mètode Kusi Wawa, et convidem a veure el nostre tutorial a la web.

Si t'ha interessat aquest article, també et pot interessar:

 

https://www.kusiwawa.com/colicos-bebe-profesionales

https://www.kusiwawa.com/resultados-metodo-kusi-wawa-colicos-acip

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/cuando-termina-colico-lactanteCompartir