facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Els beneficis de l'escalfor i la Wawa Band

Els beneficis de l'escalfor i la Wawa Band
Avui tractarem la primera part del Mètode Kusi Wawa.

Com tots sabeu, el Mètode Kusi Wawa consta de dues parts molt importants: com a primer pas, vam tractar el dolor físic del còlic mitjançant l'aplicació de calor a la zona intestinal. Com a segon pas, oferim el suport emocional que el nadó necessita per acabar de relaxar-se.

 

En el post d'avui, us explicarem els beneficis d'aplicar calor a la zona intestinal. Recolzats per estudis científics.

La calor té múltiples beneficis al nostre organisme. I gràcies a aquests, podem tractar de forma 100% natural situacions de còlics, gasos o disquèzia en els nostres nadons. A més, es tracta d'un tractament totalment respectuós amb el seu sistema que ofereix una solució no intrusiva i altament efectiva.

La calor actua com a analgèsic. Un estudi de la University College de Londres van analitzar per què es realitzava aquest efecte. La conclusió, és que en aplicar calor a una zona amb dolor, s'activen els receptors de la calor provocant un bloqueig dels receptors del dolor. D'aquesta forma, per això quan hi ha dolor muscular o dolor a la zona digestiva, solem tractar-(fins i tot com a adults) amb calor. De la mateixa manera que té aquest efecte en adults, també té aquests efectes en nounats.
La calor és un relaxant muscular. En gran part, els mals de la zona digestiva solen estar relacionats amb tensió i estrès. Al voltant de la panxa hi ha molts músculs que, en patir una situació d'estrès es tensen. Un estudi de Anxiety Center dels Estats Units ens descriu molt bé com aquesta tensió pot concloure en dolor físic. En aplicar calor, estem ajudant a relaxar aquests músculs. Pel que, com a conseqüència, redueix o elimina el dolor.
La calor ajuda a regularitzar el trànsit intestinal. Si estudiem la trajectòria del gas a través de la termodinàmica, veiem que quan hi ha un canvi de temperatura dels gasos entren en moviment. En aplicar aquesta realitat a la zona intestinal, podem concloure que en aplicar calor a la zona intestinal, ajudem a expulsar gasos i, com a conseqüència, ajudar a regularitzar el trànsit.
Gràcies a aquests estudis podem concloure que la Wawa Band té uns efecte molt positius en el tractament dels malestars típics dels nounats. SI a més combinem la calor amb molts mims i molt d'amor ... és infal·lible.

https://www.kusiwawa.com/wawa-band
Compartir