facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El que m'ha ensenyat la quarantena

El que m'ha ensenyat la quarantena


La nova reflexió d'avui, va sobre el que he m'ha ensenyat la quarantena a marxes forçades (com deia la meva àvia: no hi vaig, que em porten). Com ja he exposat en altres reflexions, aquests dies ens han posat en contacte amb el costat més profund de nosaltres. Però a part d'això, és impossible no comparar amb la vida que teníem abans. I, per força, hem hagut de frenar tots. Hem frenat i de cop. Però, avui vull parlar d'aquestes coses positives que he après d'aquesta frenada.

1. El "dolce far niente"
Com a família, no som extravagants per a res. De fet, molts caps de setmana els passem a la natura perquè ens encanta. Caminem, anem en bici. Som així. No obstant això, sempre tenim algun pla. Arribar a un cim, o un prat concret ... i fins que no arribem no parem. Amb el confinament hem pogut descobrir que "no fer res" també pot ser bo. Ja ho sé, que això ja es deia abans. Però si ets actiu, ja que gairebé no se't dóna. Així que crec que a partir d'ara el "dolce far niente" va formar part dels nostres plans de tant en tant. Perquè sí, trobem molt molt a faltar poder córrer per l'aire lliure. Però potser en comptes de posar-nos metes. Només amb sortir i quedar-nos en un riu jugant ja n'hi ha prou.

2. No necessitem tant per viure
Estic segura que no sóc l'única que s'ha trobat de nassos amb això. No necessitem tant per viure. De fet, les coses, són això ... coses. Els petits el que volen és la nostra atenció. Les coses ajuden, és clar que sí, però no són l'important. Com rentem la roba cada dia, hem pràcticament passat tots aquests dies de confinament vestint el mateix. Així que, confinats, gairebé ni massa roba necessitem. El que sí que dono gràcies és a la rentadora, l'assecadora, el rentaplats i el Roomba. Us estimo 😊

3. La companyonia.
Els nostres petits han après a jugar. Per edat, fins ara no han jugat junts. La major té 5 anys i el petit any i mig. Doncs gràcies a aquesta frenada, han començat a jugar junts. I és un plaer veure'ls jugant i relacionant-se. Diuen que qui "passa una guerra" es manté unit per a tota la vida. Espero que en aquesta peculiar guerra que hem passat, els nostres fills es mantinguin units per a tota la vida.

I vosaltres, a què doneu gràcies o què heu après d'aquest confinament?

Si t'interessa aquest article, potser també t'interessarà:

https://www.kusiwawa.com/recien-nacido-en-confinamiento-coronavirus

https://www.kusiwawa.com/dos-semanas-confinados

https://www.kusiwawa.com/tres-semanas-confinados-covid19

https://www.kusiwawa.com/que-he-aprendido-del-confinamiento-covid19
Compartir