facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El primer Nadal

El primer Nadal
S'acosten les dates de Nadal i, aquestes, possiblement són les més felices de tota la teva vida. Per primera vegada, celebres el Nadal amb el teu fill. Recuperes la il·lusió pels reis, tot i que saps que ells encara no "s'assabenten" de molt.

Però amb totes les festes també pots sentir-te atabalada. Sobretot si el teu nadó és molt petit. Si ets de les que té gent a casa, què faig amb la rutina de la meva nadó? Va a poder dormir? Va a poder seguir la rutina que solem seguir?

Si ets de les que va a casa d'algú, se sentirà a gust teu nadó en una casa nova per primera vegada? Amb tanta gent nova, se sentirà aclaparat? Va a poder dormir? Va a poder seguir una rutina?

 

Sens dubte són moments complicats per la qual cosa la rutina concerneix. I no hi ha cap dubte que cal intentar ser una mica flexible en aquest escenari. No vas a poder fer tot el que fas habitualment. El teu nadó no podrà dormir en una habitació en silenci i sense llum. No serà així. Però, si una cosa m'ha ensenyat l'experiència. És que no cal patir molt per aquestes coses.

Amb la realitat de la gent nova que no veu el teu nadó sovint, va involucrat també el fet que de hi haurà molta més gent desitjosa de passar un moment amb ell. I això implica ... braços! I a què nadó no li agraden els braços?

 

El que sí que és important és que estiguis atenta al teu bebè. Estigues atenta a les seves senyals de fam. Quant tingui gana, no deixis que passi molt de temps fins que no li donis pit o el biberó. Procura apartar de la multitud per fer-ho. Vés a una habitació aïllada on ell o ella pugui relaxar-se una mica i no estigui enmig del lio. Si veus que es vol dormir, queda't allà amb ell o ella fins que s'adormi. No tinguis pressa. Potser aquest Nadal no vas a estar amb els altres al 100%, però en aquest moment no són ells qui et necessiten.

Si veus que es posa nerviós de tanta gent, posa l'excusa que té gana i emporta-te'l a una habitació tranquil·la. O fins i tot agafa el cotxet i veu a fer una passejada. Tots entendran que hagis de absentar si cal. L'important, és que els nervis no s'apoderin del teu plançó i el Nadal es converteixin en un infern.

Si el teu petit està acostumat a utilitzar la Wawa Band a casa, emporta-te amb tu. La calor i aquesta olor tan relaxant t'ajudaran a tranquil·litzar-lo. Aprofita tots els estímuls que puguis i procura que sempre se senti acompanyat per tu. En realitat, és l'únic que vol.

Bon Nadal i Bones Festes!

Si t'ha agradat aquest article també t'agradarà

https://www.kusiwawa.com/la-segunda-maternidad


https://www.kusiwawa.com/como-ayudar-a-una-familia-que-sufre-de-colicos-con-su-bebe

https://www.kusiwawa.com/como-utilizo-la-wawa-band-correctamente-para-aliviar-gases-colicos-y-disquecia

https://www.kusiwawa.com/organiza-tu-dia-para-que-tu-bebe-no-tenga-colicos

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe
Compartir