facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El nostre pas per Puericultura Madrid 2017

El nostre pas per Puericultura Madrid 2017
El nostre pas per puericultura Madrid 2017 va ser meravellós. I és que des que vam assistir l'any passat ens vam adonar que mai falla.

Aquest any hem conegut a noves botigues meravelloses, que han confiat en el nostre producte i que ho van a incorporar a les seves botigues. Hem rebut visites de botigues espanyoles, però també botigues internacionals.

Tenim infinitat de projectes oberts i potencials col·laboracions molt interessants. Així que ara ens toca treballar dur perquè es duguin a terme.

També ens van venir a visitar d'Antena 3, Tve espanyola i Telemadrid. Tots ells ens van entrevistar i van quedar fascinats dels nostres productes. Sobretot la Wawa Band i el seu nou dispositiu de seguretat que hem presentat en fira.

Hem sortit a les principals diaris nacionals. El món i ABC.

Ha estat un experiència enorme i tornem amb les piles carregades d'energia i emoció.

Gràcies a tots els que vau venir a veure'ns i ... fins la propera!


http://m.telemadrid.es/noticias/sociedad/noticia/puericultura-madrid-aborda-la-seguridad-de-los-productos-infantiles-en-una#.WdqVqlMoI4s.whatsapp
Compartir