facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El meu nadó té gasos

El meu nadó té gasos
Quan el nen té gasos, la panxa se li infla i el dolor, de vegades, pot ser molt intens. Quines són les causes i com alleujar aquest trastorn?

Per descriure els trastorns causats pel que, generalment, es denomina "aire a la panxa", els metges utilitzen diferents termes. Vegem, en detall, aquestes definicions i els seus subtils diferències.

1. Aerofàgia: té lloc quan el nen menja o beu molt de pressa, o bé quan està molt angoixat i no aconsegueix eliminar l'aire que ha inspirat.
2. Meteorisme: aquest terme s'utilitza per indicar la presència excessiva de gas a l'intestí, que causa dolor. Pot ser degut a l'aire empassat, és a dir, a l'aerofàgia, o bé a la fermentació dels aliments que s'han ingerit.
3. Flatulència: es produeix quan l'organisme intenta alliberar-se de l'aire acumulat, a causa de l'aerofàgia o al meteorisme. Es produeix de dues maneres: l'aire es pot eliminar a través de la boca, amb el rot, o bé a través de l'anus, amb l'expulsió, de vegades sorollosa, de gasos malolienteso.

Símptomes i causes

El símptoma principal d'aquest trastorn és la panxa hinchaday el dolor que, de vegades, pot resultar molt intens. Contràriament al que se sol pensar, no és la quantitat d'aire el que causa dolor, sinó més aviat la sensibilitat de l'intestí que, en algunes persones, és més accentuada que en altres.
En la major part dels casos, el gas es forma a la zona de l'intestí gros, després de l'acció dels bacteris que normalment hi són presents. Quan s'ingereix l'aliment, a més, durant la digestió, els aminoàcids i les proteïnes, a escindir-se, formen hidrogen, diòxid de carboni i metà. Algunes vegades, a més, la flatulència deriva de la intolerància a alguns aliments, com la llet. Reduint la quantitat de llet, o eliminant-la de l'alimentació de l'infant, sempre sota les indicacions del pediatre, la situació millora.

L'emissió de gas sol ser una situació compromesa però, des del punt de vista mèdic, no és preocupant. Un cop se sap la causa, s'ha d'actuar en funció de cada cas: ensenyar al nen a menjar lentament, eliminar els aliments que produeixen gas, beure després dels àpats i oferir al nen el xumet només durant el son.

Com puc ajudar a que el meu nadó senti menys dolor?

Amb l'aplicació d'escalfor a la zona intestinal, aconseguim que es redueixi la sensació de dolor. Alhora, l'escalfor genera moviment pel que aplicat a la zona intestinal, ajuda a expulsar aquests gasos tan molestos.
Amb la Wawa Band de Kusi Wawa aconseguiràs aplicar calor de forma segura perquè aquests gasos que molesten al teu nadó desapareguin de forma ràpida. A part d'estar moníssim, tindràs la tranquil·litat que el mètode és segur i controlat.

Quan dirigir-se al pediatre

Cal dirigir-se al pediatre quan el nen té gasos sovint i no s'identifica la causa i quan el nen perd pes.

Per veure més informació dirigir-se a aquest article de Mi Bebe Y Yo

http://www.mibebeyyo.com/bebes/salud-bienestar/enfermedades/tiene-aire-barriga-4042

Coneix el mètode kusi wawa que t'ajudarà a relaxar als teus nadons amb còlics
www.kusiwawa.com

http://www.kusiwawa.com/wawa-band
Compartir