facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El coixí tèrmic de la Wawa Band per alleugerir els còlics

El coixí tèrmic de la Wawa Band per alleugerir els còlics
Una de les meravelles de la Wawa Band, i el que la diferència de tots els coixins tèrmics que hi ha al mercat, és el dispositiu de seguretat. Kusi Wawa es pren molt seriosament la seguretat dels nostres petits i per a això, hem creat un dispositiu que t'avisa en forma de flama vermella quan aquest està massa calenta per al teu petit.

D'aquesta manera, no depedemos dels temps marcats per un microones de 800watts. Sinó que podem escalfar el coixí en qualsevol electrodomèstic o de qualsevol manera que considerem necessari. L'important és que escalfem el coixí i, un cop estigui calent ens disposem a controlar la temperatura amb el dispositiu.
Per saber que el coixí és a la temperatura idònia haurem de realitzar els següents passos:

- Escalfar el coixí en un microones o un forn.
- Escalfar per 15 segons
- Treure el coixí del recipient.
- Veurem que el dispositiu de seguretat està vermell, perquè està agafant la temperatura ambient de l'aparell. Com ens interessa que el dispositiu marqui la temperatura de les llavors, hem de prémer amb la mà el dispositiu cap avall perquè entri en contacte amb les llavors.
- Comptar fins a tres poc a poc.
- Aixecar el dit.
- Si el dispositiu està vermell encara, és que està massa calenta.
- Si el dispositiu està negre, és que està en una bona temperatura.
- Agafa el coixí i col·loca'l dins de la Wawa band.

Com hem explicat altres vegades, la Wawa Band és la part crucial del Mètode Kusi Wawa. amb la Wawa Band alleugem el dolor del nostre nadó, ja que la calor actua com a analgèsic. Alhora, la calor ajuda a regularitzar el trànsit intestinal. Pel que si hi ha gasos estancats els ajuda a expulsar de manera natural i indolora. El coixí disposa també d'una barreja aromàtica, de manera que fem servir l'aromateràpia per ajudar a relaxar el nadó. A part que sol encantar als pares perquè també els relaxa a ells!

Si vols conèixer més sobre la nostra Wawa band o veure un vídeo tutorial de com funciona, visita la nostra web aquí.
Si vols conèixer experiència d'altres pares que han utilitzat els nostres productes, fes click aquí.
Compartir