facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

El COIB parla de Kusi Wawa i el cinturó Wawa mom

El COIB parla de Kusi Wawa i el cinturó Wawa mom

El col·legi oficial d'infermeres i infermers de Barcelona va fer una publicació sobre el nostre nou projecte: el cinturó Wawa Mom.

Ens alegra que el col·legi hagi valorat la innovació que hem dut a terme de la mà de la llevadora Laura Tarrats. El nou cinturó ha estat creat pensat en alleujar les contraccions del part, alleujar les molèsties en l'embaràs i tota mena de dolor relacionat amb l'embaràs, part i post part.
En qualsevol circumstància, per a una mare embarassada, en part o en el puerperi, és molt important disposar d'alternatives naturals per a l'alleugeriment d'aquells petits dolors o incomoditats. Gràcies al cinturó Wawa Mom, a partir d'ara podrem alleujar tots aquests mals de forma natural i no intrusiva gràcies a la termoteràpia. A més, els coixins disposen d'un lleu aroma relaxant que és tan distintiu de Kusi Wawa i que els encanta a totes les mares.

En l'article expliquen com Laura Tarrats va tenir la idea per crear aquest cinturó, que avui coneixem com Wawa Mom. Expliquen detalladament per què és tan positiu i esmenta breument l'estudi que s'ha dut a terme per més d'un any en el mateix hospital amb dones en fase inicial de part.
És un honor per a nosaltres que COIB reconegui la feina que hi ha darrere de tal innovació i que, a més, ens reconegui nosaltres com els que han fet que tot aquest projecte esdevingui una realitat.

Aquí trobaràs el link del COIB
https://www.coib.cat/ca-es/actualitat-professional/professio/una-llevadora-dissenya-un-cinturo-termic-per-dones-gestants-que-redueix-el-dolor-inici-del- part.html

Si t'ha agradat aquest article, potser també t'agradarà:


https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones

 

https://www.kusiwawa.com/calor-alivia-dolor-embarazo-y-parto

 

https://www.kusiwawa.com/el-primer-cinturon-para-aliviar-el-dolor-de-las-embarazadas

Compartir