facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Dormir un nadó que té còlics

Dormir un nadó que té còlics

Dormir a el nadó és un dels moments més crucials en la paternitat. Si el nadó dorm "bé", a casa tothom està més descansat, de millor humor, etc. Per això, cada vegada hi ha més assessores de la son que ajuden a famílies a dormir.

Els primers mesos són especials perquè hi ha una sèrie d'elements que són importants a l'hora de posar el nadó a dormir.

Els nounats desperten cada poca hora, i necessiten menjar amb més freqüència. Si a més, el teu petit pateix de còlics li resultarà difícil agafar el son just després de l'episodi.
Per això, aquests primers mesos cal adaptar-se a les seves ritmes. El mètode Kusi Wawa et permet alleujar i relaxar al teu nadó en el moment que pateixi de còlics. Gràcies a la combinació de calor i de contacte, és la barreja idònia per ajudar al teu nadó. A l'desenvolupar-lo a diari, es converteix en una rutina que ajuda a relaxar al teu nadó i a el cap d'un temps, permetrà que es relaxi de forma més ràpida i fins i tot pot arribar a prevenir el plor.

Així que el petit dormi, l'ideal serà seguir les recomanacions de les associacions de pediatria.

Si s'ha quedat dormit amb la Wawa Band posada, el millor serà treure-un cop ja dormi. No hi ha perill que es cremi, però l'Associació de pediatria estadunidense recomana que no posem a dormir als nadons amb elements al bressol. Ni coixins, ni ninots, res. Per això, i perquè la Wawa Band a el cap d'una estona ja es refreda, és millor treure la Wawa Band del bressol quan el nadó ja estigui adormit.

Fins i tot l'associació de pediatria recomana que els nounats no dormin amb llençols. Per això, en Kusi Wawa hem creat el sac de dormir Wawa Sleep. Un sac lleuger, realitzat amb teixit de mussolina perquè respiri. El teu nadó estarà cobert, però sense donar-li massa calor. I el pots utilitzar tant a l'hivern com a l'estiu. Perquè a l'hivern ja porten els pijames més abrigaditos i ja hi ha calefacció. Amb el que no és molt recomanable que a més el sac sigui molt gruixut.

Si t'ha interessat aquest article, potser t'interessarà.

 https://www.kusiwawa.com/wawa-sleep-saco-de-dormir-recien-nacido


https://www.kusiwawa.com/bebe-con-colicos
Compartir