facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Donació a Sant Joan de Déu per la venda de mascaretes

Donació a Sant Joan de Déu per la venda de mascaretes
Gràcies per donar-nos suport i per la donació que hem pogut fer

Ja fa una setmanes que va finalitzar el mes i estem extremadament orgullosos d'haver pogut fer les nostres donacions a Sant Joan de Déu i el seu centre d'investigació. Aquest any, van a centrar totes les seves donacions a la Investigació per Covid 19.

En ell, fan tot tipus de recerca relacionada amb la salut infantil, però a causa de la crisi que estem vivint estan centrant tots els seus esforços en investigació per Covid19.

És extremadament emocionant poder contribuir a l'ajuda per a lluitar, tots junts, junts contra el Covid. Tan desconegut i que tant ens preocupa a tots.

Darrere de l'Hospital Sant Joan de Déu, trobem els centres de recerca amb més reputació a Espanya. Dedicats, ara en major part, exclusivament a millorar les nostres vides i la dels nostres petits en aquesta situació.

Així que volem donar-vos les gràcies a tots els que heu confiant en Kusi Wawa. Que teniu les vostres màscares i heu permès que puguem ajudar. No serem una gran onada, però serem aquesta goteta que sumada a tantes iniciatives com la nostra, permetin fer una onada gegant per ser millors.

De nou, gràcies a tots i, si necessiteu o voleu més màscares, les podeu trobar aquí.

https://www.kusiwawa.com/mascarillas


I sabem que la part que més ens agrada de donar, és veure on han anat els fons i a què heu contribuït. Doncs avui gràcies a la Vanguardia tenim una finestreta a l'Estudi Pioner que està desenvolupant l'Hospital Sant Joan de Déu investigant si els menors transmeten o no el virus.

https://www.lavanguardia.com/ciencia/20200727/482480113741/estudio-casales-sant-joan-de-deu-ninos-transmision-covid.html

Compartir