facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Dolor de regla

Dolor de regla


El dolor de regla és un dolor molt comú que moltes dones patim de forma regular, cada mes. És un dolor natural i hi ha formes de tractar-lo de forma natural, per evitar prendre medicaments sense més.

La forma més eficaç de calmar el dolor, és a través de l'aplicació de calor.
És per aquesta raó que els sacs d'aigua calenta, les estoretes elèctriques o altres invents similars s'han utilitzat molt fins al dia d'avui.
En Kusi Wawa, però, hem creat un nou invent de la mà de la llevadora Laura Tarrats de l'Institut Germans Trias i Pujol, un dels hospitals de maternitat i cura de la dona referents a Barcelona.
A diferència de qualsevol altre invent per aplicar calor, el cinturó Wawa Lady de Kusi Wawa disposa de dos punts de calor: un a la zona abdominal i un altre a la zona lumbar. D'aquesta manera pots alleujar els dos punts on sol fer mal més alhora
Un altre aspecte que fa molt més pràctic el cinturó Wawa Lady davant altres maneres d'aplicar calor és el disseny de l'cinturó en si. El cinturó et permet lliure moviment en tot moment. Gràcies al seu disseny, pots ajustártelo a mida. Els coixins es mantenen al seu lloc sense que hagis d'estar aguantant amb la mà. I el cinturó s'aguanta i et permet moure't sense necessitat d'estar a prop d'un punt d'electricitat.
A més, amb el cinturó Wawa Lady, tens la garantia que pots utilitzar també durant l'embaràs i el part. Ja que ha estat testat per l'equip de maternitat de l'Hospital Germans Trias i Pujol per més d'un any, amb uns resultats increïbles (més de l'80% de les dones li ha alleujat considerablement el dolor i el 90% ho recomanaria).
Si vols conèixer més sobre el cinturó, trobaràs la informació aquí:


https://www.kusiwawa.com/alivio-dolor-menstrual-y-contracciones


https://www.kusiwawa.com/por-que-el-calor-alivia-el-dolor-menstrual
Compartir