facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Dolor en l'embaràs

Dolor en l'embaràs


Quan estem embarassades, és un moment meravellós. Potser portes anys somiant amb aquest moment, potser t'ha vingut de sorpresa. Però des del moment que saps que sou dos cors en un cos, la il·lusió arriba i és meravellosa.

Però, si que és cert que amb l'embaràs arriben moltes altres molèsties.

El primer trimestre sol estar acompanyat per nàusees, cefalees ... el segon trimestre pot aparèixer i als ardors d'estómac ... i en el tercer trimestre, arriben molts dolors.

Com mares, sabem que la millor manera de tractar aquests dolors és emprant mètodes naturals i no intrusius, per protegir-vos tant a tu com al teu bebè.

Què dolors poden aparèixer en el tercer trimestre?

- Dolor lumbar. El dolor més típic de totes les embarassades. En una mare primerenca sol aparèixer en el tercer trimestre però per a mares que ja tenen fills fins i tot pot aparèixer molt abans. És un mal de la part central lumbar baixa. Es calcula que el 80% de les gestants pateixen d'aquest mal.
- Ciàtica. Dolor a la part superior de la cuixa a causa del pinçament del nervi ciàtic. On més es nota és a la zona superior de la cuixa però es pot allargar tota la cama. Solen ser punxades de dolor. I un 35% de les dones gestants han comentat haver-ho patit.
- Dorsália. Dolor a la part superior de l'esquena. És una conseqüència de la redistribució del centre gravitativo del cos i la nova posició que la mare agafa.
- Dolor Dorsal. Es tracta d'un dolor a la zona baixa de les costelles. Apareix a causa de la pressió dels nervis en aquesta zona.
- Dolors pèlvics. La pelvis és un complex meravellós que permet el moviment per ajudar a donar a llum al teu bebè. A vegades, però, es desplaça abans del dia del part. Aquests són els casos que produeixen dolor a la zona.
- Dolor genital. Quan l'úter pressiona els nervis genitocrurales, aquests produeixen rampes a la zona genital amb dolor.
- Contraccions. En el tercer trimestre el cos es comença a preparar per al part, de manera que és normal començar a tenir contraccions.

Molts d'aquests dolors apareixen a causa del creixement del nadó. L'úter creix amb ell i amb això es produeix un desplaçament del centre de gravetat; alhora que el cos de la mare està assumint més pes.

Què podem fer per alleujar el dolor?

- Utilitzar mètodes analgèsics naturals. La termoteràpia és una forma natural i no intrusiva d'alleujar el dolor. El cinturó Wawa Mom de Kusi Wawa és una eina meravellosa per alleujar aquests dolors, permetent moviment si fos necessari. El cinturó conté dues butxaques amb coixins de llavors. Aquests s'escalfen al microones un mínim d'un minut per agafar calor. Un cop calents, els col·loques de nou en les seves butxaques i situes el cinturó al voltant del cos. Deixa que la calor faci el seu efecte. A més, la seva barreja magistral aromàtica afavorirà la relaxació de forma subtil i molt agradable.

- Massatges. Els massatges poden ajudar a alleujar tensions i a sentir-te millor. La relaxació és molt important al llarg de tot l'embaràs. per realitzar els massatges, recomanem olis 100% naturals sense químics, com per exemple, el nostre oli de rosa mosqueta.

- Mètodes preventius. Podem intentar evitar o minimitzar l'aparició d'aquests dolors realitzant activitats concretes:

o Aigua. Realitzar exercicis aquàtics afavoreix molt el benestar de la futura mare. En el moment que estàs a l'aigua, disminueix el pes de la gravetat de manera que el cos és més lleuger. Els exercicis t'ajuden a enfortir alhora que relaxen l'efecte.

o Ioga. El ioga també és molt interessant per millorar el benestar i intentar prevenir els dolors. És important que la persona que realitzi el ioga estigui certificada i li comentis en tot moment les zones que et molesten. Hi ha exercicis destinats a relaxar, estirar i destensar totes les parts del cos.

Si t'ha interessat aquest article, també t'interessarà:


https://www.kusiwawa.com/plan-de-parto-can-ruti-y-cinturon-termico-parto

https://www.kusiwawa.com/calor-alivia-dolor-embarazo-y-parto

https://www.kusiwawa.com/el-primer-cinturon-para-aliviar-el-dolor-de-las-embarazadas

https://www.kusiwawa.com/propiedades-de-la-rosa-mosqueta
Compartir