facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Com vam crear la Wawa Band

Com vam crear la Wawa Band
Kusi Wawa neix de la meva experiència més personal. Quan va néixer la meva primera filla, vaig passar un postpart molt dur. Ella tenia uns còlics molt aguts, problemes amb la lactància ... vaig passar hores i hores plorant. Sentia que perdia el control, que no podia amb això i va venir el sentiment més profund de culpabilitat per no ser la mare que m'havia imaginat que seria. Evidentment, per culpa d'aquestes expectatives que ens fem que, en realitat no són realistes. El meu autoestima estava desapareguda. Les llàgrimes i els crits de la nostra filla se m'ha s'instal·laven al cor i em feien sentir feble i molt trist. Una cosa que, de nou, no volia sentir ja que aquest "havia de ser el moment més feliç de la meva vida".

Així que, per sentir-me millor, vam iniciar el procés per millorar les coses que no estaven funcionant. Vam anar a una assessora de lactància i vaig començar a investigar què podia fer per alleujar els còlics de la meva filla de forma natural. Així que quan, després de molta prova i error i de treballar amb el nostre pediatre vam donar amb El Mètode Kusi Wawa. Em vaig sentir feliç. La meva filla per fi podia descansar, per fi vaig trobar la manera que deixés de plorar. De forma màgica, la meva autoestima va tornar. Vaig tornar a sentir-me segura. Vaig tornar a relativitzar tots aquests sentiments de culpa. Vaig tornar a ser jo.

Kusi Wawa pretén ser això. Aquest ajut, 100% natural perquè et sentis bé. Perquè afrontis aquells petits moments que ens preocupen totes les mares amb seguretat i calma. Sabent que és totalment natural i no intrusiu; i que té cura de tu i del teu bebè.
Compartir