facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Com utilitzo la Wawa Band correctament?

Com utilitzo la Wawa Band correctament?

Diàriament ens arriben dubtes de moltes mares per si estan utilitzant la Wawa Band correctament. Com bé sabeu. La Wawa Band és l'eina que hem creat per alleujar als més petits de malestars intestinals, com gasos o disquèzia. L'efecte de la termoteràpia, actua com a analgèsic pel que els alleuja el dolor. A part d'ajudar a regularitzar el trànsit i a expulsar tots els gasos estancats.
La Wawa Band, també forma part de la primera part del Mètode Kusi Wawa, el quin és un mètode molt més complet, que permet calmar els nadons que estan patint de còlics del lactant. És un mètode molt complet que combinem la termoteràpia amb el suport emocional que necessiten els nostres petits per calmar-los. Si t'interessa conèixer més, visita la nostra apartat Mètode Kusi Wawa a la web, on trobaràs informació sobre aquest i un vídeo tutorial.
Però, avui ens centrarem en l'ús de la Wawa Band. Per a què la utilitzem i quan?

Hem de pensar que hi ha diverses situacions en què podem utilitzar la Wawa Band, així que anem a separar els escenaris d'ús segons els símptomes del nadó.

1. Gasos. Si utilitzem la Wawa Band per alleujar els gasos d'un nadó, la millor forma d'utilitzar-lo és la següent. Anem a posar-li la Wawa Band al bebè quan veiem que aquest es comença a trobar incòmode. No anem a anticipar-nos als gasos. L'hi posem quan el nadó comença a plorar o a incomodar-(no cal que arribi el plor). Algunes mares pregunten si poden posar-li la banda mentre mengen per anticipar-se al gas. Al principi, no tindria molta utilitat fer-ho per què no sabem si li donaran gasos o no. És millor esperar que arribin per poder aplicar-se'l. Caldria observar també si al bebè li incomoda menjar amb calor. Pot ser que no li agradi i això li provoqui malestar. Amb el que estaríem perdent amb l'intent d'anticipació. En cas de voler posar-lo mentre menja, recomanem posar-li la banda abans que comenci a menjar perquè el nadó es aclimatase a la temperatura. I després començar a menjar. Tot i així, la nostra recomanació és no fer-ho i esperar a posar-se'l quan el petit comença a mostrar símptomes de gasos.

2. Disquèzia. La disquèzia són aquests casos de nadons que els costa anar al bany. Quan van, ploren molt, es posen molt vermells i sembla que licitin, però no surt res. Encara que quan van, els excrements són normals. En aquests casos, sí que podem anticipar-nos a que el nadó comenci a plorar. Com els nadons solen ser bastant regulars, el que farem serà observar quan el nostre petit té major tendència d'anar al bany. En quin moment del dia. Després, intentarem posar-li la banda abans que comenci a retorçar. Per exemple, si el teu bebè sol anar al bany al matí, li posaríem la Wawa Band just després de la primera presa del matí. L'hi deixaríem una mitjana horeta i, probablement, ens trobarem amb un regalet al cap d'aquest temps.


3. Còlics del lactant. Hem de tenir en compte que els còlics són una barreja de malestar intestinal amb la necessitat de rebre suport emocional per part nostra. És per aquesta raó que amb la Wawa Band no tindrem suficient i necessitarem aplicar la segona part del Mètode Kusi Wawa (com ja hem esmentat anteriorment). Per utilitzar-lo correctament, iniciarem el mètode quan el nadó trenqui en plor. Com els còlics solen ser bastant regulars (cada dia solen començar a la mateixa hora), després de realitzar el mètode unes setmanes quan el nadó ja conegui els efectes d'aquest, podrem començar a anticipar-nos a l'arribada del còlic.

4. Puc posar-li la Wawa Band per dormir? No ho recomanem. Primer, perquè la Wawa band no estarà realitzant cap funció. Recorda que el nostre coixí de llavors és natural, pel que poc a poc va perdent temperatura fins que arriba un punt que ja torna a la temperatura ambient. Considerant això, quan ja no està aplicant calor, ja no tindria cap funció i per això, no hauríem de deixar-li la Wawa Band posada. Alhora, tots els pediatres coincideixen que el nadó ha de dormir amb el MÍNIM d'accessoris al llit. La Wawa Band, en definitiva, esdevé un accessori més, pel que hauríem de retirar-lo automàticament després del seu ús. Recorda que la Wawa Band s'ha d'utilitzar SEMPRE sota supervisió d'un adult. Si nosaltres ens anem a dormir, no hauríem de deixar el nadó amb la banda posada. Caldria retirar-la.

 
5. Des de quin temps? Un altre dubte que se sol repetir és el moment en el qual podem començar a utilitzar la bandita. En general, els nadons solen començar a tenir molèsties intestinals a les dues setmanetes de vida. Pel que recomanem iniciar el seu ús llavors. Sempre és recomanable esperar que li caigui el cordó umbilical abans d'iniciar l'ús.

Si t'interessa la Wawa Band i vols veure on pots comprar-la, visita la nostra web aquí.
Altres articles que et poden interessar
https://www.kusiwawa.com/el-cojin-termico-de-la-wawa-band-para-aliviar-los-colicos
https://www.kusiwawa.com/los-beneficios-del-calor-y-la-wawa-band
Compartir