facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

En Dexeus Dona inclouen el cinturó tèrmic per a dona en el seu pla de part

En Dexeus Dona inclouen el cinturó tèrmic per a dona en el seu pla de part


El centre Dexeus dona ha estat el següent hospital que s'ha unit a la revolució de Kusi Wawa amb els nous cinturons Wawa Mom.

A partir d'avui, totes les mares que donin a llum en el centre podran gaudir de grans avantatges durant el part i el postpart, utilitzant el cinturó Wawa Mom per ajudar a alleujar els dolors de part de forma natural i efectiva.

Totes les mares obtindran beneficis exclusius a l'hora d'obtenir el seu cinturó per alleujar el mal d'esquena i les contraccions del part. Les seves sales de part estan preparades per poder utilitzar els nostres cinturons que permeten alleujar el dolor de les contraccions gràcies a la termoteràpia. Alhora, també afavoreix la reducció del dolor el fet que permeti lliure moviment en tot moment (alhora que aplica la termoteràpia).

Així que a partir d'avui, podràs trobar-nos en els plans de part de Dexeus i, sens dubte, podràs alleujar les contraccions de forma natural en el seu centre.

Però això no és tot; Dexeus dona ha creat una plataforma per a totes les mares. Es diu Mum 's cool i hi trobaràs vídeos de tots els temes relacionats amb l'embaràs, el part i el postpart. Si t'interessa, pots trobar tot un seguit de vídeos que poden ser del teu interès si estàs embarassada.

En el nostre cas, l'organització ens va demanar parlar del nostre cinturó al vídeo de "Com sé si estic de part", ja que en ell parlen de com detectar que estàs de part i de diferents formes de reduir el dolor. En aquest vídeo podem veure com parla del nostre cinturó Wawa Mom i com això pot ajudar tant a les noves mares.

Si t'interessa, podreu trobar el vídeo a continuació

https://www.dexeus.com/cloud/curso/como-sabre-si-estoy-de-parto/


Si t'ha interessat aquest article també t'interessarà

https://www.kusiwawa.com/plan-de-parto-can-ruti-y-cinturon-termico-parto

https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones

https://www.kusiwawa.com/cinturon-relajacion-embarazo-y-parto


Compartir