facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Com sabré que estic de part?

Com sabré que estic de part?

El part, un dels moments en què més pensem les noves mares. Si és la primera vegada, probablement et preguntaràs com ho sabràs.

La realitat, és que ja ho sabràs ... i que has de confiar en tu mateixa. Acudeix a sessions amb la teva llevadora, informa't a l'màxim ... i tota la resta vindrà de forma natural. Ja ho veuràs. No cal preocupar-se.

Però, com sabem que aquest és un moment que preocupa particularment a les noves mares, a youtube pots trobar moltíssim contingut sobre aquest tema. ¿Com sé que estic de part? Llevadores, obstetres ... molts fan referència a al gran dia.

El més important, davant del dubte, acudeix amb la llevadora. Ella t'indicarà.

Per donar resposta inicial a aquestes petites dubtes, Dexeus dona ha creat una plataforma per a totes les mares. Es diu Mum 's cool i hi trobaràs vídeos de tots els temes relacionats amb l'embaràs, el part i el postpart. Si t'interessa, pots trobar tot un seguit de vídeos que poden ser del teu interès si estàs embarassada.

 

En el nostre cas, l'organització ens va demanar parlar del nostre cinturó al vídeo de "Com sé si estic de part", ja que en ell parlen de com detectar que estàs de part i de diferents formes de reduir el dolor. En aquest vídeo podem veure com parla del nostre cinturó Wawa Mom i com això pot ajudar tant a les noves mares.

 

Si t'interessa, podreu trobar el vídeo a continuació

 

https://www.dexeus.com/cloud/curso/como-sabre-si-estoy-de-parto/

 

 

Així que si estàs embarassada, ja ho veuràs! Tot anirà genial. És cert el que diuen que el part és l'única cita a cegues en què et trobaràs amb l'amor de la teva vida 😊

 

Si t'interessa aquest article, potser també t'interessarà:


https://www.kusiwawa.com/cinturon-relajacion-embarazo-y-parto

 

https://www.kusiwawa.com/cinturon-termico-mujer-en-sala-de-partos-de-hospitales

 

https://www.kusiwawa.com/cinturon-termico-mujer-kusi-wawa

Compartir