facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Com l'escalfor local pot ajudar a tractar la disquècia

Com l'escalfor local pot ajudar a tractar la disquècia

Els nadons que pateixen de disquèzia són aquells que tenen dificultats per anar al bany. Són nadons molt petits, habitualment els passa en els primers mesos de vida. I no són nadons restreñidos, és a dir, que quan surten els excrements podràs veure que són líquides com les de qualsevol lactant. Senzillament, a nivell maduratiu no han après a controlar el seu cos i quan s'han d'expulsar els excrements en comptes de prémer per afavorir la sortida, es posen tan tensos que entorpeixen aquesta expulsió.
Els reconeixerem perquè se solen posar molt vermells quan han d'anar al bany. Ploren molt, i demostren incomoditat quan és hora d'anar al bany.

Per què l'escalfor a la panxa els ajuda?

1. La calor és un analgèsic natural. De la mateixa manera que nosaltres ens posem calor a les cervicals, a la panxa quan tenim còlics menstruals o en els músculs el que tenim una lesió per alleujar el dolor; l'efecte que la calor produeix als nostres nadons és exactament el mateix. Sens dubte, com nadó que és cal tenir molt controlada la temperatura a la qual apliquem aquesta calor. Ja que la pell del nadó és molt delicada i podríem cremar-li molt fàcilment. És precisament per aquesta raó que la Wawa Band incorpora un DISPOSITIU ANTI CREMADES únic al mercat que t'avisa quan el coixí està massa calenta per a col·locar sobre la panxeta del nadó.

2. La calor és un relaxant muscular. Considerant que la raó per la qual el nadó té problemes per expulsar la femta és un tema de relaxació, si afavorim la relaxació dels músculs i del nadó, afavorirem també l'expulsió d'aquestes excrements. El component de Aromateràpia que conté el coixí tèrmic de la Wawa Band també ajuda a afavorir la relaxació del teu nadó.

3. Si estudiem les lleis de la termodinàmica, veiem que quan hi ha un gas estancat, quan la temperatura de l'ambient on es troba es modifica afavoreix el moviment d'aquest gas cap a la sortida més propera. Si apliquem aquesta llei a la zona intestinal, veurem com la calor afavoreix el trànsit intestinal i l'expulsió de gasos. Tot això, pot ajudar també al petit a trobar-se millor i anar al bany.

Quan utilitzarem la Wawa Band?
Inicialment, li col·locarem la Wawa Band i el seu efecte calor en el moment que veiem que el nadó comença a sentir-se incòmode. Però a mesura que anem estudiant la seva rutina i puguem preveure quan sol tenir el seu moment, podrem fins i tot anticipar-nos i col·locar-li la banda calenteta abans que es trobi malament.

Si t'ha interessat aquest article, potser t'interessarà també:


https://www.kusiwawa.com/como-se-si-mi-hijo-tiene-disquecia

https://www.kusiwawa.com/remedio-natural-disquecia

https://www.kusiwawa.com/los-mejores-remedios-para-la-disquecia-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/los-beneficios-del-calor-y-la-wawa-band

https://www.kusiwawa.com/wawa-band-pequena

 

Compartir