facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Com evitar còlics en nadons?

Com evitar còlics en nadons?


Quan arriba un nou nadó a la família, hi ha molta il·lusió. Però també, sovint, hi ha moltes preconcepcions. Tenim al cap aquests nadons de pel·lícula. Que només dormen, fan pipi i caca i mengen. Però la realitat sol estar bastant més allunyada.

Un nadó pot tenir còlics. I si és el cas, pot ser desesperant. El no saber com tractar-los, com alleujar al teu bebè. Per això, avui us donem unes recomanacions per tractar d'evitar els còlics.

Per entendre les nostres recomanacions fer falta primer entendre quines poden ser les causes d'un còlic. El còlic es pot reproduir per dues situacions. D'una banda, pot ser causat per una immaduresa intestinal o la presència de gasos en el trànsit intestinal. D'altra banda, la gravetat de qualsevol discomfort es veu ampliada per l'aspecte més emocional. El nadó necessita contacte, temps en exclusiva, atenció, etc.

Vivim a un ritme molt ràpid i sovint el nostre dia a dia no ens permet frenar. Però els nostres nadons necessiten que visquem més slow.

Per això, per intentar evitar que el nostre petit tingui còlics realitzarem les següents recomanacions:

1. Realitzar molt porteig. El nadó li agrada estar en els nostres braços i el porteig és una forma meravellosa de tenir-lo a prop. El moviment, la sensació d'estar a la panxa ... ajuda al nostre petit a relaxar-se.
2. Realitzar massatges al matí. El massatge fomenta el contacte més d'ajudar a el trànsit intestinal. Serà important realitzar el massatge al matí o en un moment que el nadó estigui tranquil. Mai farem el massatge en el moment de l'còlic.
3. Ajuda a que el teu nadó dormi. Intenta que tingui un horari clar i de forma regular. L'ajudarà a fer les migdiades quan toca i estarà més descansat.

En cas que el nadó trenqui en plor, en el moment de l'còlic utilitzarem el mètode Kusi Wawa.

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:


https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/pack-masaje-anticolico-termoterapia-wawa-band
Compartir