facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Com es crea el cinturó per embaràs i part

Com es crea el cinturó per embaràs i part
Probablement ja has escoltat que ara, en Kusi Wawa, tenim un cinturó que ajuda a alleujar els dolors de l'embaràs i el part de forma natural.

De la mateixa manera que ho vam aconseguir amb els nadons, hem creat un cinturó especialment creat PER MARES.

La calor és un analgèsic natural i segur, per la qual cosa és la millor manera de sentir-te alleujada sense posar-te en risc ni a tu ni al nadó.

Però si el que t'interessa és la història darrere del cinturó. El com es va crear ... per què ... avui t'anem a explicar una mica més sobre Laura Tarrats.

Laura és una matrona de l'Hospital Universitari Can Ruti. Dit hospital disposa d'un departament d'investigació de renom nacional l'IGTP.

Quan Laura va tenir el seu segon fill, es va sentir incòmode perquè en tractar d'aplicar calor a la zona lumbar i suprapúbica, veia que era complex d'aguantar i al final se sentia més molesta que alleujada. Va ser en aquest mateix moment en què va pensar que si existís un cinturó que aguantés les bosses de calor, podria facilitar molt la tasca.

Després de tenir el nadó va investigar a veure si ja existia alguna cosa. I es va adonar que no era així. Així que es va posar mans a l'obra per crear el que mai ningú abans havia creat.

Adjunt a aquest blog trobaràs un vídeo amb una explicació més detalleu de com es crea el cinturó Wawa Mom, etc.

Si t'interessa aquest article, potser també t'interessarà:


https://www.kusiwawa.com/alivio-contracciones

 

https://www.kusiwawa.com/cinturon-relajacion-embarazo-y-parto

 

https://www.kusiwawa.com/calor-alivia-dolor-embarazo-y-parto

 

https://www.kusiwawa.com/el-primer-cinturon-para-aliviar-el-dolor-de-las-embarazadasCompartir