facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Com alleugerir el meu nadó amb gasos

Com alleugerir el meu nadó amb gasos
Una de les condicions més habituals dels nounats és patir de gasos després de la presa. Pot ser degut a moltes coses. Una d'elles, pot ser degut a que el sistema digestiu està iniciant-se en el procés de digestió. Els casos més extrems, poden ser provocats per una lleugera intolerància a la lactosa. Tot això, temporal i sol passar a mesura que es fan grans i es familiaritzen amb les sensacions que els presenta aquesta condició.

 

No obstant això, tot i no tenir massa importància, és una de les coses que més ens porta de cap als nous pares. I és que és cert que és un mal benigne ja que el nounat no pateix de desnutrició ni de cap efecte secundari. Però veure-ho plorar amb aquest desesperació, amb aquest dolor, ens trenca per dins.

 

Avui anem a explicar-vos què pots fer per alleujar els gasos del teu nadó sense que ell senti dolor.

 

Abans de res, quan vegis que se li infla la panxeta i comença a incomodar-és molt important que li apliquem calor a la panxa. La calor té diversos efectes positius en un nounat. Al final de l'article us anem a incloure un link a un altre post que vam escriure fa uns mesos on parlàvem específicament sobre això.

A manera resumida, la calor a la panxeta és meravellós per als nostres nadons. Per començar, estem alleujant el dolor de forma natural i no intrusiva. Però a part de l'alleujament, també estem fomentant el moviment dels gasos estancats, pel que li estem ajudant a expulsar aquests gasos que tant li estan molestant.

Kusi Wawa ha creat la Wawa Band perquè puguis aplicar calor sobre de la panxeta del teu nadó de forma ràpida, fàcil i segura. Ràpida, perquè gràcies a les seves llavors el procés d'escalfament del coixí és de 15 segons en un microones. Fàcil, perquè només has de introduir-lo al microones (i comprovar que no estigui brut o mullat) i segur, per què els coixins de Kusi Wawa són els únics amb un Dispositiu de seguretat per comprovar que aquests estan a la temperatura correcta. Al final de l'article us inclourem un link al nostre post anterior on us expliquem específicament els beneficis del dispositiu de seguretat Kusi Wawa.

 

Un altre aspecte que és summament important és que, en ple atac de gasos MAI li facis un massatge per ajudar el nadó a expulsar-los. En el moment que la panxeta està inflada si li un massatge la zona només aconseguirem tensar la zona encara més, produir-li dolor i en cap cas anem a ajudar-lo a expulsar-los. El massatge és MOLT IMPORTANT que es realitzi, i ha de ser una pràctica diària. Però MAI en el moment de la crisi. El massatge el realitzarem en un moment del dia que estigui tranquil i receptiu.

 

Si vols més informació sobre com pots ajudar al teu nadó amb gasos, pots contactar amb nosaltres a wawa @ kusiwawa.com

https://www.kusiwawa.com/beneficios-aplicar-calor-en-la-barriga-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/el-cojin-termico-de-la-wawa-band-para-aliviar-los-colicos

https://www.kusiwawa.com/wawa-band

Compartir