facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

còlics nadó

còlics nadó

Els nadons de vegades quan neixen pateixen de còlics. Els còlics és una de les coses que més fan patir els pares quan recentment ha nascut el seu nadó.

 

La impotència de escucuchar cridar al teu bebè. La impossibilitat d'ajudar-... és esgotador. És devastador. Patim i ens entristeix molt.

 

Per a una nova mare, pot fins i tot afectar a nivell de salut. Tots sabem que la depressió postpart és molt perillosa i totes les mares que tenen als seus petits amb còlics tenen una major probabilitat de patir de depressió postpart.

 

Així que avui us parlarem de l'Mètode Kusi Wawa i com us pot ajudar a tenir la confiança i la seguretat de fer-ho bé, a el mateix temps que respectes les necessitats i el cos del nadó.

 

El mètode s'inicia aplicant calor amb la Wawa Band. S'escalfa la seva coixí de llavors al microones o al forn. El seu coixí està dissenyat amb el pes i la grandària necessària per ser segur amb els nostres nadons. Kusi Wawa és l'únic que disposa d'un dispositiu de seguretat anti cremades. Que ens permet estar segurs que és segur col·locar sobre la panxeta del nostre nadó i que no ho anem a cremar.

 

Un cop hem col·locat el coixí dins el cinturó, col·locarem a aquest entorn de el cos del nostre nadó. El cinturó permet mantenir sobre la panxeta el coixí de llavors, sense que hagis d'estar aguantant amb la mà.

 

Així que, com tenim les mans lliures, això ens permetrà amanyagar o al nostre nadó. Aquest pas és necessari perquè se senti acompanyat. Recollit com quan era dins de la panxeta de la mare. Anem a abrigar-bé, per evitar que faci tant moviment de braços i cames. És per practicar, temporalment, la contenció. Senzillament per reduir el seu estrès per a després, quan estigui calmat, puguem tornar a desarroparlo si considerem necessari.

 

Un cop el nadó està bressolat, anem a agafar-lo en braços. Li anem a cantar, a balancejar .... A fer sorolls calmants. Aquest pas és un pas repetitiu. Podem variar fins que veiem que el petit es calma. En el punt que vegis que està més tranquil·let, després podrem oferir-li la succió. La succió és l'element final que permetrà tranquil·litzar de el tot.

 

Recorda que això és un procés que faràs cada dia. Cada vegada que trenqui en plor. A la fin, el nadó acabarà coneixent la nostra rutina i cada vegada es calmarà de forma més ràpida. Recorda que li Mètode Kusi wawa ho fa sentir millor. Ho fa sentir bé. Així que ja probablement esperarà la seva rutina diària.

 

Per això, a la fi molts pares acaben incorporant la caloreta de la wawa band a la rutina de dormir. És agradable, és natural i els encanta als nostres nadons.

 

Si t'ha agradat aquest article, també t'agradarà:


 

https://www.kusiwawa.com/que-hago-si-mi-bebe-tiene-colicos

https://www.kusiwawa.com/colicos-del-bebe

https://www.kusiwawa.com/porque-los-masajes-ayudan-a-reducir-colicos

 

Compartir