facebook
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Total: 0,00€
Tornar

Tractament natural per alleugerir els còlics del teu nadó

Tractament natural per alleugerir els còlics del teu nadó
Quan el teu nadó pateix de còlics, és un dels moments més durs que els papes experimentem en el moment de néixer el bebè.

A las mamás, a més, ens ens uneix normalment amb el Post parto i pot ser un moment molt dur.

Com el cólico sol ser un saco on qualsevol simptologia s'acaba denominant cólico, hi ha molt poc coneixement de com tractar o com alleujar-lo.

Quan alguns papes sofreixen de còlics apareixen tota una sèrie de recomanacions de coses que han funcionat a altres papes. I, en definitiva, tot pot funcionar en funció de la raó del problema.

Molts d'aquests sempre tenen la coletilla de "natural". Perquè estem donant un nou fill, i sol ser un element indispensable per als pares.

Avui veurem, però, què té de verídico aquesta coletilla.

Quan parlem de naturalesa, parlem de mètodes o eines que ens permeten alleujar el dolor de forma no intrusiva.

És precisament per això, que qualsevol solució que suposi una ingesta d'alguna gota o aliment no és precisament natural.

La OMS recomana que els nounats SOLO INGIERAN la llet materna de ser possible, o més llet de fórmula. Però no han de ingerir aigües, ni infusions, ni sorpils, etc.

A més, molts d'aquests productes contenen quantitats enormes de sucre per a que el bebè ho agafi. El que, a la vegada no és precisament un punt positiu a favor d'aquests productes.

Si tractem d'alleujar els nostres nadons de forma natural, recorrerem a accions i solucions externes.

Fins fa poc, es pretendia donar-se amb la "solució màgica" al problema. Una pastillita que el curava tot. I amb aquesta mentalitat van sortir infinitat de solucions de begudes. Jo ho tomo, i tot va desaparegut.

Amb el temps, però, hem vist que la "pastilla màgica" no existeix. No hi ha una solució màgica en què el bebè deixarà de llorar instantàniament. Tanmateix, anem a ser constants, ajudar-nos i acompanyar-los al llarg del procés.

Quant a tractaments naturals per alleujar el bebè que sofreix de còlics, existeix una àmplia varietat de solucions. Totes elles complementàries i que pots (o debes) anar desenvolupant a la par:

Tractament d'osteopatia o fisioteràpia amb un professional especialitzat en nounats
Realització diària de massatges. Aquests els fem en el moment del dia que el bebè sigui tranquil i més receptiu.
Creació de rutines diàries. Els massatges, les siestas ... tot això ajuda a crear una rutina. Cuantas más rutinas segueix el bebè, millor se sentirá. Aprendrà una anticipació i afavorirà la seva relaxació.
El contacte és molt positiu per als bebès. Les fa sentir millor, les ajuda a expulsar els gasos i les relaxa. Quant més temps porti, més relaxat arribarà per la nit i afavorirà episodis de còlics menys agressius.
El mètode Kusi Wawa. En Kusi Wawa basem el nostre mètode en dos aspectes clau per alleujar el còlic: alleuem el dolor físic mitjançant termoteràpia. I ajudem a relaxar al bebè mitjançant contacte. És la única eina que podrem desenvolupar quan el bebè està en plena temptació per calmar-lo.
 

La combinació d'alguns o tots aquests elements, ajudaran molt als nous papes a alleujar el seu petit amb còlics.

 

Si t'ha agradat aquest article, et recomanem també:


 

https://www.kusiwawa.com/que-es-el-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/cuando-termina-colico-lactante

https://www.kusiwawa.com/estudio-dice-portear-reduce-el-llanto-

https://www.kusiwawa.com/masajes-para-colicos

https://www.kusiwawa.com/kusi-wawa-recomendado-por-aemi-aliviar-colicos

https://www.kusiwawa.com/que-recomienda-enfermeria-pediatrica-para-aliviar-los-colicos-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/el-factor-emocional-del-colico-del-lactante

https://www.kusiwawa.com/anis-estrellado-y-colicos

https://www.kusiwawa.com/gases-bebe-tratamiento-natura

Compartir